bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nabijačku na dyson v8

Kategória: Vysávače

Predám nabijačku na dyson v8. Nepoužívanú len otvorenú z obalu. Možná dohoda. Osobný odber Košice/ Rožňava. Neposielam kurierskou službou alebo inými pofidernými službami.
Predám nabijačku na dyson v8
Podobné inzeráty
Dyson príslušenstvo
Predám dva nové, nepoužité nástavce od výrobcu Dyson.(originálne príslušenstvo). Vhodné na vysávaše Dyson V7, V8, V10, V11, V15 - Dyson Mini kefa s jemnými štetinami (DS-967766-02) - Dyson hubica na matrace (DS-971427-01) Cena za ks: 20,- Eur Cena spolu za oba nástavce: 40,- Eur
Predám úchyt na nástavce na vysávač Dyson - nový
Predám úchyt na nástavce, upevniteľný na teleskopickú tyč vysávača Dyson. Úchyt slúži na upevnenie štrbinového nástavca a nástavca na vysávanie čalúnenia. Nový, nepoužitý, originálny diel Dyson. Inzerát je platný do zmazania.
Predám NOVÝ nástavec na čalúnenie - originál Dyson
Predám nástavec na vysávanie čalúnenia a poťahov - Dyson. Číslo dielu: 914417-01 Diel je zasunuteľný do nástavca upevniteľného na rúru (ako je zobrazené na druhom obrázku). Originálny diel Dyson! Bežná cena 30€ Komponent je nový, nepoužitý. Inzerát je platný do zmazania.
Predám stojan na dyson vysávač
Predám nepoužívaný stojan na dyson V8 vysávač. Cena 20+ poštovné. Neposielam kurierom ani pofidernými spoločnosťami.
Predám Dyson V15 Detect Absolute
Predám dyson v15 použivany 2 mesiace Záruka 2 roky original krabica , pruslušenstvo , nabijačka Viac info telefonicky iba osobný odber .
Predám Dyson V8 a+ 2x držiak
Predám Dyson V8 a+ 2x držiak za 20 e 1 kus 15 e info mailom