bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nástenné umývadlo Roca

Kategória: Kúpeľne

Predám nepoužívané nastenné umývadlo Roca. Rozmery širka
70 cm dlžka 54 cm.po prerábke ostalo navyše. Nové stalo cca 200€.

Iba osobný odber.
Predám nástenné umývadlo Roca
Podobné inzeráty
Nová vaňová batéria ROCA so sprchou
PREDÁM ÚPLNE NOVÝ SET - VODOVODNÁ VAŇOVÁ BATÉRIA SO SPRCHOVOU HLAVICOU A HADICOU OD ZNAČKY ROCA, MODEL ESMAI. SÚČASŤOU BALENIA SÚ SAMOZREJME ETÁŽKY A KRYTKY. NEPOUŽÍVANÁ, NENAMONTOVANÁ, ORIGINÁL ZABALENÁ, BEZ POŠKODENIA. ZNAČKA ROCA PATRÍ MEDZI PRÉMIOVÉ ZNAČKY SANITY A KÚPEĽŇOVÉHO NÁBYTKU. BATÉRIA MI OSTALA ZO ZRUŠENEJ ZÁKAZKY. Rozteč 150mm. Pôvodná cena 195,29€. Mám viac kusov. Pošlem aj poštou.
Okrúhle nábytkové umývadlo Roca 45cm
Predám okrúhle nábytkové umývadlo Roca 45cmx16cm. Používané, bez poškodenia, vymenené pri rekonštrukcii. Iba osobný odber Bratislava Rača.
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Umývadlo
Dobrý deň, predám umývadlo zn. Roca s batériou. Umývadlo bez poškodenia.
Predám keramické umývadlo do kúpeľne 90cm aj s podstavcom
Predám na mieru robený podstavec z roxoru a masívneho dreva spolu s veľkým umývadlom. Podstavec má výšku 94cm, na ňom je umývadlo. Je to výrazne vyššie, ako sa bežne umiestňujú umývadlá v kúpeľni. Nachádzalo sa v novostavbe, ktorú som kupoval. Pri demontáži praskla časť na umývadle, keďže bolo nalepené na 4 bodoch na silikóne ale dá sa to zalepiť a následne pretrieť bielym silikónom. Nebude to vidieť. Umývadlo je značky sIdeal Standart, rozmer umývadla 90x41x5cm. Cena za komplet je 350 eur. Cena je pevná. Samostatné umývadlo je za 220 eur. V súčasnosti len nové umývadlo v menšom rozmere stojí cca 600 eur. Rozmery podstavca: roxor š 101 / h 51,5 doska š 100 / h 50 výška políc 28 Možný iba osobný odber v Hurbanovej Vsi (okres Senec)
Kúpeľňová skrinka pod umývadlo
Predám skrinku pod umývadlo s dvoma šuflíkmi. Skrinka je používaná 2 týždne. Kúpeľňu máme úzku a musíme kúpit menšiu. Skrinka nemala diery na umývadlo ani v šuflíku, boli vykružené dodatočne. Viď foto. Otvor na umývadlo 5,1 cm, otvor na batériu 3,8 cm. Nákupná cena 135 eur, predajná 70 eur. Link: Osobný odber: Sľažany, Zlaté Moravce, po dohode Nitra a okolie.