bazár, predaj, inzercia, predám

Predam nastrelovacku, nastrelovaciu pistol

Kategória: Náradie

Predam tuto nastrelovacku na 220V s regulatorom. Je nepouzita, plne funkcna.
Cena dohodou
Predam nastrelovacku, nastrelovaciu pistol
Podobné inzeráty
Nastrelovaciu pištoľ Powers trak IT c3
Predám nastrelovaciu pištoľ Powers trak IT c3 dobry stav. Balenie obsahuje Pistol 1ks batéria Nabijacka Kufrik Treba Repas batérie.
predám nastrelovacku hilti
predám používanú no zachovalu nastrelovačku hilti gx3 nastrelovacka je plne funkčná. kompletne balenie originál kufor k nastrlelovacke sú klince, plyn a 2 ks slúchadiel
Predám / Vymením-Nastreĺovacia postoĺ Spit P230
Predám zachovalú nastreĺovaciu pištoĺ Spit P230. Pištoĺ vhodná na kotvenie do želežných nosníkov...trapézové plechy....opláštenie budov. Sú k tomu aj nejaké náboje. K pištoli dávam ďalši kus na nahradné diely /obr.č.2/. Kotviace nity nemám. Poprípade vymením za niečo do dielne / napr.zvaračku apd./ ponúknite.
HILTI dx 351 nastrelovacia pištol  klincovačka
Predám nastrelovaciu pištol - klincovaču hilti dx 351 spolu so zásobníkom na klince. Dobrý stav, plne funkčné. Original kufor, pridám aj krabičku nábojov.
Predam pistol na tmel FESTA
Predam tuto profi pistol na tmel FESTA. Ram pistole je dost hruby a silny, pistol vyzera ze dost vydrzi. Pistol je cisto nova a nikdy nepouzita ! Pri rychlom jednani dohoda mozna. Osobny odber mozny : ZA alebo RK a po mesta po tejto trase. Dovod predaja : po kupe som zistil ze uz jednu mam a listok od kupy som uz nenasiel...
Nová teplovzdušná pištoľ 300W
Predám novú, nepoužívanú teplovzdušnú pištoľ s výkonom 300w. Teplovzdušná pištoľ produkuje prúd teplého vzduchu o teplote až 200°C. Táto pištoľ je vhodná na ohrev lepidla a uvoľnenie lepených komponentov na zariadeniach, prípadne na kreatívnu tvorbu, ako je urýchlenie sušenia farieb, vyháňanie bubliniek zo živice, embosovanie či ohrev zmršťovacej fólie. Cena je 10€. Preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+4€)