bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nemeckú hasičskú prilbu

Kategória: Zberateľstvo

Predám nemeckú hasičskú helmu, originál povojnová 50te roky. Malá priehlbina na vrchu prilby, inak len menšie známky používania, bližšie foto na vyžiadanie. Kontaktovať emailom. Cena 45€ plus poštovné.
Predám nemeckú hasičskú prilbu
Podobné inzeráty
Predám starú hasičskú prilbu CO
Predám starú hasičskú prilbu CO stav zachovalý, menšie škrabance, žiadna hrdza. Vnútro je v slušnom stave, vidieť na foto. Kontakt mailom.
hasicsky prilbovy odznak- slovensky
predam originalny prilbovy odznak na slovensku hasicsku prilbu s dvadsiatich rokov minuleho storocia v stave ako na foto. mozna vymena za nemecku ciernu prilbu s CO skladu.
Predám hasičskú sekeru.
Predám hasičskú sekeru v pôvodnom stave, 50e, volať len v prípade vážneho záujmu, uprednostňujem osobný odber, cena pevná, ďakujem.
Predam hasicsku sekeru
Predam hasicsku sekeru vid foto
Ponúkam na predaj nádhernu hasičskú sponku
Ponúkam na predaj nadhernú hasičsku sponku s nápisom Párkány 1.Ö.T.T.50 éves jubileumja 1934 za 80 Eur + poštovné pozrite aj dalšie moje ponuky
Kúpim nemeckú prilbu v povodnom stave
- mám vážny záujem o nemeckú prilbu v pôvodnom stave. Cena závisí od stavu každopádne od 100 až 3500€. Poprosím len originál v pôvodnom stave. O repasované prilby alebo repliky nemám záujem. Ponuky poprosím poslať na mail. Tagy nemecka prilba , wehrmacht , ww2 , helma , cislo vymyslene prvotna komunikácia emailom.