bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nepoužívanú bezdrôtovú súpravu mikrofónov Saramonic

Kategória: Zvuková technika

Ide o súpravu Saramonic UwMic9 Kit8 (RX-XLR9 + TX9 + TX9).

Originál krabica a prenosný kufrík.

Kúpené v Poľsku za 360 eur. Aktuálna cena v SR je okolo 500 eur.

Jediná nevýhoda je, že sa mi zlomila časť klipu na jednom mikrofóne, ale aj tak sa dá pripnúť na oblečenie alebo inde (viď obrázok).

Súprava obsahuje:
-Prijímač RX-XLR9
-2x vysielač TX9
-Kábel Mini Jack 3,5 mm/XLR
-Kábel USB/USB-C
-2x mikrofón SR-UM10-M1
-Upevnenie na opasok

Špecifikácia:
Počet kanálov: 96
Počet skupín: A a B
Typ oscilátora: PLL
Frekvenčný rozsah: 514 MHz - 596 MHz
Odstup signálu od šumu (SNR): 70 dB alebo viac
Referenčná odchýlka: ±5 kHz (-60 dBV, 1 kHz)
Využiteľná citlivosť: - 95 dBm
Hmotnosť: 96 g
Napájanie: 2x AA batérie
Vstup napájania: USB-C/3,5 mm mini-jack
Rozmery: 112 x 63 x 26 mm

P.S. V prípade záujmu mám na predaj aj zrkadlovku s objektívom Panasonic DC-G9 + LUMIX 12-60mm F3,5-5,6 ASPH, statív Manfrotto 290 Xtra Aluminium 3-Section Tripod with Head a 2 štúdiové softboxy (50x70 cm) so statívmi a 16 žiarovkami.
Predám nepoužívanú bezdrôtovú súpravu mikrofónov Saramonic
Podobné inzeráty
Sada 2 bezdrotovych mikrofonov = kurier ZDARMA
Velmi kvalitna sada 2bezdrotovych mikrofonov s prijimacom/ vysielacom ktora sa hodi na vsetky druhy akcii. Mikrofony pracuju na roznych frekvenciach, preto mozu byt pouzite spolocne. Siroky prevadzkovy rozsah a hlavne to zesu mikrofony bezdrotove umoznuje velku flexibilitu pri ich vyuzivani. Dosah mikrofonov je 30m. Rozsah frekvencie: VHF/ FM 121,7- 128,7 Frekvencny rozsah: 10- 10000 HZ Dynamicky rozsah: 80 dB Vystupny odpor: 600 ohmov (nesymetricky) Vystupny vykon: 8 mW Napajanie mikrofonu: 9V beteria Sada obsahuje: 2ks mikrofonov 2ks 9V baterií Prijmac/ vysielac Manual Odber je možný osobne v Žiline alebo zasielam na dobierku = kurier ZDARMA.
Kúpim bezdrótovú sadu mikrofónov
Kúpim sadu bezdrótových mikrofónov do 25EUR, vrátane poštovného.
Soundking EE051 Sada mikrofónov pre bicie
Predám túto sadu mikrofónov pre bicie značky Soundking. Je to pevný kufrík s mikrofónmi,balenie obsahuje mikrofóny 2x ED004, 2x ED005, 2x ED022B a jeden kus ED011. Použité len raz na vyskúšanie, syn prestal hrať na bicie tak sa to nepoužívalo.
Set mikrofónov na bicie Superlux DRK A5C2
Set mikrofónov na bicie Nové, vybalené.
Predám bezdrôtovú sadu prímač+vysielač+mikrofón.Sennheiser
Predám bezdrôtový profesionálny set Sennheiser xs wireless.Prijímač,vysielač,mikrofón,adaptér.Vysielač funguje na dve AA batérie,čistý pren os,kvalitné prevedenie.Možnosť pripojiť rôzne druhy mikrofónov a cez linkoví vstup aj rôzne nástroje,gitara,klaves atď.Set obsahuje-Prijímač,vysielač,klopoví mikrofón a adaptér.
Reproduktorová súprava/stereo
Predám skoro nepoužívanú reproduktorovú súpravu/stereo značky Klipsch. Súprava obsahuje 5 reprákov a 1 subwoofer(samozrejme aj príslušné káble na zapojenie). Receiver treba dokúpiť ten co sme mali my značky ONKYO nám bohužiaľ nejde, ale vieme problém a niekto technicky zdatnejší by to vedel opraviť. Kto miluje hudbu tak túto súpravu určite ocení, pretože je to naozaj pastva pre uši. Súpravu predávame kvôli nášmu malému, keďže to nieje lacná hračka pre deti tak sme to museli dať preč. Veríme, že ich ďalší majiteľ si ich rovnako užije ako my a sú zabalené tak ako vidieť na fotke. Iba osobný odber a na cene v prípade seriózneho jednania sa vieme dohodnúť.