bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nerezový hák na ťahanie prepraviek, zvierat

Kategória: Prasatá

Predám kvalitný nerezový hák na ťahanie prepraviek,zvierat (napríklad prasiat, diviny). Poctivá výroba. Má protišmykovú rukoväť. Hák má priemer 12mm a dlžka háku je 80mm. Priemer rukoväte/madla na držanie je 22mm. Sadne ako uliate do ruky. Viac info po telefonáte.
Predám nerezový hák na ťahanie prepraviek, zvierat
Podobné inzeráty
Ponukam prepravu zvierat
Ponukam prepravu zvierat autoprepravnikom zvierat do 3.5t
Nerezový odštetinovač na prasatá/ošípané
Nerezový odštetinovač na prasatá/ošípané. Nadstavec sa upína do vrtačky. Je to veľmi dobrá  a učinná  pomôcka pri čistení prasaťa, ktorá netrhá  kožu zvieraťa. Odštetinovač má v stredu madlo kvôli lepšiemu držaniu pri práci. V madle sa nachadzajú ložišká. Viac informácii po telefóne. Dalšie hladané  slová: nerezové zvonce, zvonce na čistenie prasiat/ ošípaných, zabíjačka.
Krmný automat
Predám krmný automat nerezový
Klietka na prevoz ošípaných
Predám oceľovú klietku na prevoz ošípaných a menších domácich zvierat. 100 eur
Na prepravu zvierat
Predám klietku na prepravu ošípaných
Predám pastevné prasiatka kune kune x čínska klapouch
Predám prasiatka/odstavčatá, jedná sa o krížené pastevné čistokrvné plemená, prasnica kune kune, kanec čínska klapouch. Narodené 15.6, odber o 8tyzdnov. Priberajú rýchlejšie ako samostatné plemená. Na pastve ryjú minimálne, neokusujú stromky, sú veľmi priateľské a zvedavé. Celoročne chované vo vonkajšom prístrešku, cez sezónu sa pasú, v zime kŕmené zvyškami s kuchyne, senom, slamou. Sú odolné, nenáročné, na pasienku môžu byť s inými zvieratami. Poprosím všetkých, čo majú u mňa rezervované prasiatka, nech sa mi ozvú. Rozbil sa mi mobil a prišiel som o všetky kontakty Predám, pastevné, odstavčatá