bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nosič THULE bicyklov na ťažné zariadenie

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám nosič bicyklov THULE na ťažné zariadenie auta, vo výbornom stave, zamykateľný, vhodný pre 2 bicykle.
Predám nosič THULE bicyklov na ťažné zariadenie
Podobné inzeráty
Univerzálny strešný nosic bicyklov Thule UpRide 599
Predám univerzálny strešný nosič Thule UpRide 599 + adaptéry na ovalnu trubku aj T drážku. Nosič je vhodný aj na elektrobicykle a karbonové. Upnutie je bez kontaktu s rámom bicykla, pretože háky bezpečne uchopia predné koleso. Univerzálna konštrukcia umožňuje upevnenie bicyklov s netradičným prevedením rámu, zadným odpružením a s držiakom fľašiek. Jednoduché ovládacie prvky umožňujú presunutie nosiča z jednej strany automobilu na druhú. Umožňuje uchytenie väčšiny bicyklov s veľkosťou kolies 20–29″ palcov a s pneumatikami do šírky 3″. Bicykel uzamkne k nosiču a nosič k strešnému nosiču. Zámky sú súčasťou + 1 klúč.
Strešný nosič bicyklov Thule FreeRide 532 - 2-3 ks
Predám sadu 2-3 ks nosičov Thule FreeRide 532. Je to bezpečný moderný oceľovo-hliníkový nosič v striebornej farbe. Pevná trubková konštrukcia drží spoľahlivo bicykle v zaistenej polohe. Jednoduché naloženie a zaistenie bicykla. Masívny nosič bicyklov s voliteľne nastaviteľnými úchytnými páskami pre pneumatiky všetkých rozmerov. Držiak rámu je vybavený rychloupínacím systémom, ktorý uchytí všetky rámy bicyklov a uľahčuje nakladanie. Uzamknutie k autu, aj uzamknutie bicyklov. 4 klúče. 2ks - 90 eur, 3ks - 120 eur.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie na dva bicykle značky Thule. Nosič je uzamykatelny. Možnosť dokúpiť stojan na tretí bicykel za 30€.
Nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule na tri bicykle
Ponúkam na predaj nosič bicyklov na ťažné zariadenie Thule na tri bicykle. Nosič je uzamykatelny, plne funkčný. Možnosť dokúpiť stojan na štvrtý bicykel za 30€.
3x Thule FreeRide 532
Predám používaný strešný nosič na bicykle Thule FreeRide 532 3x - zjednotený klúč Nosič bicyklov na strechu Thule FreeRide 532 patrí medzi najvyhľadávanejšie nosič s umiestnením na základný stešný ju nosič. Jeho pevná koštrukcia, ergonomické ramená s možnosťou uzamknutia ho právom radia medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie nosiče biyklov. Dodáva sa ako set troch nosičov s rovnakou sériou zámkou - systém jedného kľúča. Technické údaje: Počet prepravovaných bicyklov: 3 Nosnosť: 17 kg/ ks Montáž bicykla: Rám / koleso Max. priemer rámu: okrúhly 22-70 mm, oválny max. 65-80 mm Veľkosti kolies: Všetky Montáž nosiča: Bez náradia Montáž na pravú alebo ľavú stranu: Áno Montáž na hranaté tyče: Áno ( max. 32 x 22 mm) Montáž do T drážky hliníkových tyčí: áno Uzamykanie bicykla: Áno Uzamykanie nosiča: Áno
Nosic bicyklov Thule na pozicanie
Poziciam nosic bicyklov na tazne zariadenie zn. Thule. Unesie 2 bicykle. Zasuvka 13 pin. Nosic je sklopny, uzamykatelne aj bicykle aj nosic samotny. Nie je vhodny na ebiky. Cena 5€/den, zaloha 230€.