bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Novation Launchpad Pro MK3

Kategória: Zvuková technika

Predám Novation Launchpad Pro MK3 z dôvodu nevyužitia, bohužiaľ nemám naň toľko času, koľko by som chcel. Komplet balenie.

Tretia generácia Launchpad Pro sa dočkala nových prednastavených ovládacích prvkov pre rýchlejší mapping v softvéri a vylepšených 64 dotykových padov, ktoré sú teraz ešte citlivejšie a pre lepšiu prehľadnosť sú podsvietené RGB diódami, čo vám zaistí dobrú viditeľnosť najmä pri nočných live performance a štúdiových session. Zmenou tiež prešiel zadný panel, kde teraz nájdete moderný a rýchly port USB-C.

Pad je plne kompatibilný so softvérom Ableton Live (súčasťou balenia), stačí ho len pripojiť pomocou USB kábla k vášmu PC / laptope alebo ďalšiemu MIDI zariadenia a môžete začať tvoriť vaše nové nahrávky. Softvér ovládate prostredníctvom 16 dotykových padov, ktoré vám umožní ľahkú orientáciu v programe bez jediného pohybu myšou. Súčasťou balenia je softvér a USB kábel pre pripojenie k vášmu zariadeniu.
Predám Novation Launchpad Pro MK3
Podobné inzeráty
NOVATION LAUNCHPAD PRO
Tretia generácia Launchpad Pro sa dočkala nových prednastavených ovládacích prvkov pre rýchlejší mapping v softvéri a vylepšených 64 dotykových padov, ktoré sú teraz ešte citlivejšie a pre lepšiu prehľadnosť sú podsvietené RGB diódami, čo vám zaistí dobrú viditeľnosť najmä pri nočných live performance a štúdiových session. Zmenou tiež prešiel zadný panel, kde teraz nájdete moderný a rýchly port USB-C. Pad je plne kompatibilný so softvérom Ableton Live (súčasťou balenia), stačí ho len pripojiť pomocou USB kábla k vášmu PC / laptope alebo ďalšiemu MIDI zariadenia a môžete začať tvoriť vaše nové nahrávky. Softvér ovládate prostredníctvom 16 dotykových padov, ktoré vám umožní ľahkú orientáciu v programe bez jediného pohybu myšou. Súčasťou balenia je softvér a USB kábel pre pripojenie k vášmu zariadeniu. Kontaktovať prosím telefonicky resp. mailom v pracovné dni do 17 00 na sms nereagujem, inzerát platí do vymazania.
Launchpad S novation ableton
Dobry den predam tento launchpad dlhsie odložený v šufliku nepouživaný dlho fsetko funguje mam k nemu aj kabel
Launchpad Novation
Ponúkam len 1x vyskúšaný Launchpad. Syna nezaujal
launchpad Ableton
Predam vymenim Ableton launchpad mini No sms odber osobne 50E
Predam Novation Twitch dj kontroler
Predam Novation Twitch dj kontroler kvalitne spraveny kontroler kovove telo Funguje na Traktor, Virtual DJ, Ableton live a pod. kabel, krabica a layout na serato aj traktor..
Maschine MK3
Groove produkčný systém, MIDI kontrolér, sampler a sekvencér v jednom kompaktnom zariadení. Tretia generácia prináša mnohé novinky a vylepšenia, ktoré umožnia zrýchliť a zefektívniť hudobnú produkciu a zjednodušiť ovládanie najpoužívanejších funkcií v reálnom čase. Pady sú ešte väčšie a citlivejšie, dvojica veľkých displejov získava vysoké rozlíšenie, čím sa systém stáva oveľa prehľadnejším. Upgrade neobišiel ani samotné jadro - Maschine MK3 je vybavený prevodníkom schopným pracovať so samplovacou frekvenciou 96 kHz pri rozlíšení 24 bit, pričom spotreba zariadenia klesla. MASCHINE MK3 si vystačí aj s napájaním pomocou USB. Mnohými úpravami prešiel aj samotný softvér.