bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nové, kožené mokasíny, orig. zn. MICHAEL KORS

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové, pekné, pohodlné, kožené a elegantné mokasíny č.38 originál značky MICHAEL KORS.
Predám nové, kožené mokasíny, orig. zn. MICHAEL KORS
Podobné inzeráty
Michael Kors-mokasíny TOP STAV
Predám iba 1 x obuté mokasíny Michael Kors v ružovom prevedení. Materiál: ekologická koža Veľkosť obuvi: 39 PC: 119 €, cena teraz: 63 €. V prípade zaslania poštou+ 4 €. Mokasíny nemajú žiadnu závadu, ani iný nedostatok, čiže sú ako nové. Prosím o kontakt iba v prípade seriózneho záujmu a korektného jednania. Ďakujem pekne:)
Predám pánske espadrelinky Michael Kors veľkosť 7
Pánske luxusné mokasíny Michael Kors veľkosť eu 7 ..us 8. Nové originál Pánske mokasíny,len odskúšané žiaľ malé. Pôvodná cena 120€. Možnosť osobného odberu v KE,alebo posielam aj poštou po uhradení platby vopred na účet. Viac informácií mail,alebo telefonický. Nie sms!
Michael Kors espadrilky
Predám Michael Kors espadrilky, sú v dobrom stave neboli veľmi nosené, podrážka je bez poškodenia, veľkosť 38. Pôvodná cena 119€ predám za 49€. Krabica k nim nie je iba Michael Kors taška.
Michael Kors topánky
Michael Kors topánky/ mokasiny Pár krát obuté, bez poškodení. K topánkam je aj original balenie, bez bloku Veľkosť 38,5 Cena 50€
Michael Kors
Michael Kors celokožené mokasíny,2x obuté. Bronzová farba. veľkosť 8M
Kožené čižmy Michael Kors originál, veľ.37
Krásne kožené čižmy, veľkosť 7M (37 sadnú aj na menšiu 38), originál Michael Kors. Majú vymenené zipsy, čo je vidno len zvnútra. Sú podlepené protišmykovou podrážkou. Vyzerajú ako nové - viď fotky. Predávam za symbolickú cenu. Poštovné 3,10€