bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nové voj. tepelné vložky

Kategória: Ostatné

Predám nové voj. tepelné vložky. Bunda veľkosť L. Nohavice na výšku tela 165 cm, pás 100 cm.
Predám nové voj. tepelné vložky
Podobné inzeráty
Vojenské veci , policajné ,hasičské .
2 ks nové polné flašky 5 e , policajný kabát 2 ks zapínanie na 2 rady gombikov ,1 ks zapínanie 1 rada gombíkov ks 10 e a bundokošela vel. XL 1 ks ,narameníky už len z hviezičkami , voj .pracka hladká , rukavice pletené voj .ks 5 e, voj .gombíky dohodou ,hasičská lodička vel.56 nepoužitá ,preferujem meil komunikáciu .
Tepelné čerpadlá na predaj
Ponúkame na predaj špičkové tepelné čerpadlá značky Midea. Na čerpadlá je záruka až 5 rokov. Čerpadlá posielame do celého Slovenska cez službu TOPTRANS. Všetky čerpadlá sú pri preprave poistené. Midea monoblok MHC-V6W/D2N8-BE30 6kW - 3760€ s DPH Midea monoblok MHC-V8W/D2N8-BE30 8,4 kW - 3995€ s DPH Midea monoblok MHC-V10W/D2N8-BE30 10 kW - 4100€ s DPH Midea monoblok MHC-V12W/D2N8-BE30 12 kW - 5550€ s DPH Midea monoblok MHC-V16W/D2N8-BE30 16 kW - 5795€ s DPH Súčasťou balenia je dotykový termostat, vodný filter, 2x externý teplomer, ktorý vložíte napríklad do zásobníka TUV. VŠETKO DOSTUPNÉ IHNEĎ! Osobný odber v Prievidzi alebo doprava do celej SR cez službu TOPTRANS. Pri preprave cez službu TOPTRANS bude každé tepelné čerpadlo u Vás do 5 pracovných dní od prijatia objednávky. V prípade záujmu vieme vypracovať cenovú ponuku na tepelné čerpadlá značiek Samsung, Daikin, Toshiba, LG Kontakt: web - mail - revent@ tel - V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. tepelné čerpadlo, tepelné čerpadlá, vykurovanie tepelným čerpadlom, vykurovanie
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice! Najlepšie kontaktovať mailom. Ďakujem. Pre ďalšie vecičky pozrite moje inzeráty.
Nerezová vložka komína - nerezová rúra
Na predaj rôzne druhy nerezových vložiek do komínov, jednovrstvové vložky aj vložky zateplené tvrdou minerálnou vlnou (komín vedený v exteriéri). Priemer od 60-600mm, hrúbky nerezu 0,55 - 0,8 - 1,0mm Kompletná zostava komínovej vložky od misky na kondenz až po striešku. Cenovo určite najlacnejšia ponuka na trhu. Žiadosti o cenové ponuky s Vašou špecifikáciou komínovej vložky poprosím poslať na e-mail, ostatné informácie telefonicky.
Dámske 100% bylinné hygienické tianDe vložky
Vložky TianDe chránia ženu , nielen oblečenie! Liečivé profylaktické dámske vložky na báze fytokompozícií z výtažkov liečivých bylín a esenciálnych olejov sú exkluzívnym produktom spoločnosti TianDe. Nikdy predtým nebola liečba a prevencia ženských ochorení tak jednoduchá a príjemná! Nahradenie obvyklých vložiek za liečebné profylaktické menia každodennú hygienickú procedúru v účinnú ozdravnú kúru. Vložky sú unikátnymi prostriedkami pre prevenciu, ozdravenie a hygienu ženského organizmu a tiež sú prostriedkom na robenie testov a komplexnú liečbu ženského pohlavného ústrojenstva. Boli vyvinuté na základe metód tradičnej čínskej medicíny. ZÁKLADNÉ VLASTNOSTI HYGIENICKÝCH VLOŽIEK TIANDE: 1.Normalizujú PH, majú antibakteriálny účinok 2.Zaisťujú zdravú mikroflóru v pošve 3.Zlepšujú krvný obeh 4.Minimalizujú krvný opuchy 5.Prevencia a liečba bolesti 6.Rieši klimakterické problémy 7.Vhodné ako doplnok liečby 8.Zvyšujú tonus svalov malej panvy 9.Suchý obklad (TCM) 10.Liečba hemoroidov (vložka na noc) ... vodiči, sediaci ľudia ... 11.Vhodné ako doplňujúce liečba po pôrodoch, operáciách, potratoch, pri znížení maternice ... NÁJDETE NA NAŠOM ESHOPE:
PREDAM BEZPECNOSTNE KOVANIE, BEZPECNOSTNE VLOZKY FAB - NOVE
PREDAM - BEZPECNOSTNE KOVANIE ROSTEX - KLUCKA, GULA - ROZTEC 90 MM - BEZPECNOSTNE VLOZKY FAB, - NOVE, NEPOUZIVANE. V PONUKE MAM AJ POUZIVANE FAB VLOZKY FOTO ILUSTRACNE KONTAKT , 0940 22 33 69 ..... NIE SMS