bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nové vyustky Systemair

Kategória: Klimatizácie

Rozmer je na fotke aj špecifikácia .

Množstvo 9 ks.

Cena 10 eur/ks.
Možná dobierka
Predám nové vyustky Systemair
Podobné inzeráty
Predám snímač tlaku  Systemair DTV 200
Systemair DTV 200 je snímač určený na meranie rozdielu tlakov za účelom ochrany filtrov a ventilátorov v rôznych zariadeniach. Systemair DTV 200 je vhodný pre použitie elektrických ohrievačov do kruhového potrubia so vstavanou reguláciou Systemair CBM (všetky rozmery). Tlak, ktorý je pripojený k P1 sa porovnáva s tlakom pripojeným k P2. Pri použití tlakového spínača za účelom kontroly ventilátora, jedno z tlakových spojení môžete ponechať otvorené (atmosférický tlak). Požadovaná hodnota sa nastavuje pomocou gombíka pod vekom. Požadovaná hodnota je viditeľná cez veko. Veko je zaistené jednou skrutkou a to uľahčuje montáž aj servis. Systemair Systemair DTV 200 snímač má veľmi dlhú trvácnosť a disponuje vysokou stabilitou a kvalitou. Hodnoty v prístroji, ktoré chcete kontrolovať je možné si nastaviť. V balení sa nachádzajú napájacie hadičky z dĺžkou 2m. Systemair DTV 200 snímač je určený a nastavený na vertikálnu montáž. Max. teplota prepravovaného vzduchu -20-85 °C Trieda krytia 54 Tlakový rozsah 20-300 Pa Spínací diferenčný tlak 15Pa +/- 5 Pa Max. ampérová záťaž 250V, 5A (0,8A) A Hĺbka 60 mm Je nový zabalený , možná dobierka.
DN90 - koncové výustky - centrálna rekuperácia
Predám koncové výustky pre rozvody centrálnej rekuperácie (2. trieda). Niektoré sú ohnuté, jeden úchyt niekde je polámaný, prípadne sú krátšie, výška je individuálna ale na funkčnosti to neuberá. Napojenie na DN90 potrubie na akýkoľvek tanierik rozmere DN125. Spolu s kotviacim materiálom (skrutky a poistky). Jednovstupový box na DN90 - poistka a 2x skrutka Dvojvstupový box na DN90 - 2x poistka a 4x skrutka Cena za kus (jednovstupový/dvojvstupový) je 5 €. Ak by ste potrebovali iné príslušenstvo v rámci rekuperácie, zavolajte. Skladom neobmedzený počet! Rovno volať.
Termostat elektronický Systemair SR 12
Termostat elektronický Systemair SR 12 je nový a zabalený , možná dobierka.
axiálny ventilátor Systemair AW 200E2-K
Úplne nový, nepoužitý stenový ventilátor. Technické údaje sú na stránke Mám k nemu aj žalúziu, pozri moje inzeráty. Iba osobný odber v BA.
mriežka - pretlaková žalúzia na ventilátor
Úplne nová pretlaková žalúzia, plast, samočinné otvorenie/zatvorenie. Technické údaje sú na stránke Mám ku nej aj nový ventilátor, pozri moje inzeráty. Iba osobný odber v BA.
Tepelné čerpadlo 10kW nové
Predám Tepelné čerpadlo Gree Monoblok Versati III s výkonom 10kW Vhodné na podlahovú plochu cca 200 m2 Nové, zabalené, faktúra, záruka 5 rokov!!! Najvyššia energetická trieda: A+++ Dohoda na cene možná. Doprava zdarma po celom Slovensku. Systém Monoblok je veľmi jednoduchý na inštaláciu, pretože sa skladá len z jednej vonkajšej jednotky. Môže byť napojený na podlahové vykurovanie, radiátory, fancoily a ohrev teplej vody, ak je pridaná nádrž na teplú vodu a trojcestný ventil. K dispozícii sú tri výkonové varianty 6, 10 a 16 kW. Je to ideálne tepelné čerpadlo hlavne pre domy alebo byty, ak existuje možnosť inštalácie jednotky v exteriéri (terasa, záhrada). Je to ideálne pri požiadavke na jednoduchosť inštalácie, nakoľko je zariadenie hermeticky uzatvorené, tým pádom nie je potrebný certifikát na F-plyny. VERSATI III obsahuje obehové čerpadlo Wilo Invertor, doskový výmenník Alpha Laval PHE, patentovaný dvojstupňový rotačný kompresor GREE. Nový kompresor s pridaným ekonomizérom a medzistupňovým vstrekovaním chladiva napomáha k zväčšeniu prevádzkového rozsahu a zvýšeniu odovzdaného tepla vo výparníku. Efektívne funguje aj pri nízkych teplotách až do -25 °C. Dvojstupňový invertorový kompresor so vstrekovaním chladiva druhého stupňa Axiálny ventilátor poháňaný EC motorom s riadením otáčok Dotyková obrazovka Možnosť ovládania cez internet pomocou aplikácie GREE+ Vysoká účinnosť Obehové čerpadlo s reguláciou otáčok Tichý režim len 45 dB(A) Integrovaná expanzná nádoba a poistný ventil Možnosť ekvitermickej regulácie, regulácia podľa referenčnej izbovej teploty alebo pomocou termostatu Možnosť chladenia v konvektorových jednotkách Príprava teplé vody Možnosť pripojenia a spínanie záložného kúrenia (nie je súčasťou balenia) Automatické opätovné zapnutie po výpadku prúdu