bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú blúzku - tuniku

Kategória: Blúzky

Predám plne novú blúzku - tuniku, farba parížska modrá, veľkosť 46, dĺžka 70cm, šírka prsia 122cm, šírka boky 130cm, dĺžka rukáv (3/4) 45cm. Veľmi príjemný materiál, 100% viskóza. Značka Atlas for Women.
Predám novú blúzku - tuniku
Podobné inzeráty
Predam Tuniku blúzku novu
Predam novu Tuniku blúzku velkost 52 zn. St. Oliver pc 16 eur.Teraz 5eur.Kvalitny ľahký material
Predám dámsku tuniku letnú bluzku
Predám dámsku tuniku a blúzku. Nenosené. Treba vidieť naživo vyskúšať. Pošlem aj na adresu domov poštou na dobierku.
Dámske blúzky - dlhý rukáv
Predám: 1.Krásnu bordovú blúzku s krémovými pružkami a golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x,nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Materiál bavlna,tkanina,cena 3€ 2.Krásnu jednofarebnú bordovú blúzku s golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x, nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Zloženie 62% viskóza a 38%polyester,cena 3€ 3.Riflovu blúzku svetlomodrej farby JUST NOW TRUE SENSE, rovný košelovy strih,zapínanie na cviky, bez poškodenia, cena 3€ 4.Veľmi málo používanú krásnu svetlomodru blúzku s golierikom, materiál je bavlna,má škvrnu na golieri preto ju ponúkam za symbolickú cenu 1€, prípadne DARUJEM pri nákupe inej blúzky z môjho bazariku. Na SMS nereagujem,volajte,resp.píste na email.
Predám novú dámsku tuniku
Predám novú dámsku tuniku veľkosti č. 36/38. Cena 5€ plus poštovné. Možnosť zaslania aj na dobierku poštou
Predam novu tuniku
Predam novu tuniku. Velkost s-m
Predám dámsku spoločenskú tuniku 50
Predám dámsku spoločenskú tuniku z elastického šifónu. Tunika je posiata trblietkami a v predu má zaujímavý asymetrický tvar. Je elastická a pekne formuje väčšiu postavu. Veľkosť 50. Rozmery: prsia: 57-65cm, dĺžka: 65cm, rukáv: 58cm. Na dobierku neposielam.