bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú Cčkovú nabíjačku SAMSUNG

Kategória: Nabíjačky

Dobrý deň,

Mám na predaj novú Cčkovú rýchlo nabíjačku SAMSUNG.

Cena 12€ + pošta alebo osobný odber
Predám novú Cčkovú nabíjačku SAMSUNG
Podobné inzeráty
Predám bezdrôtovú trio nabíjačku Samsung
Predám túto málo používanú nabíjačku od Samsung, na ktorej si viete nabiť 3 zariadenia naraz (podporuje aj nabíjanie iPhone a Airpods). Kupovaná koncom minulého roka, takže je ešte v záruke. Nabíjajte až tri kompatibilné zariadenia súčasne bezdrôtovou nabíjačkou Samsung Wireless Charger Trio s podporou Fast Charge. Smartfón, inteligentné hodinky i slúchadlá, ako sú Galaxy Buds, nájdu na dobíjacej podložke svoje miesto. Kompaktný minimalistický dizajn s USB-C káblom s dĺžkou 1 m oceníte doma i na cestách. Nabíjačka váži 320 g a vojde sa do každej tašky. Energia pre inteligentné zariadenia Priehlbina na pravej strane doplňuje vstavaný magnet, ktorý udrží vaše hodinky Galaxy Watch v správnej pozícii. Na druhú časť podložky môžete umiestniť až dva telefóny. Kryt do hrúbky 3 mm nemusíte z mobilu dávať dole. Sledujte informatívne LED kontrolky. Červená značí nabíjanie, blikajúca červená chybu, zelená plné nabitie. -Bezdrôtové nabíjanie až 3 zariadení -Miesto pre smartwatch s magnetom -Podpora rýchleho nabíjania Fast Charge -Svetelná LED indikácia -Rozmery 240 × 86 × 15,5 mm USB-C kábel 1 m
Predám bezdrôtovú nabíjačku na samsung
Predám bezdrôtovú nabíjačku na samsung. Použival som ju na nabíjanie telefónu asi pol roka. Možnosť poslať dobierkou. V cene je už aj dobierka.
Predám bezdrôtovú nabíjačku Samsung
Predám bezdrôtovú nabíjačku Samsung,dôvod predaja nevyužitie,detail vid foto...
Nabijacka Samsung 25W
Predam novu zapecatenu nabijacku Samsung 25W, podporuje rychle nabijanie usb-c. S Kablom 2 metre. Vhodne pre Samsung, Nokia, Xiaomi..
Samsung wireless charger trio
Ponukam na predaj bezdrotovu nabijacku samsung. Nabija 3 zariadenia sucasne.. napr. hodinky sluchatka a telefon. Ponukam nabijacku bez adaptera.
Predám bezdrôtovú nabíjačku pre mobil
Predám bezdrôtovú nabíjačku pre mobil, nabíjací segment sa nápoji do mobilu a založí sa pod ochranný kryt, nabíjacia základňa sa nápoji na nabíjačku