bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú cyklistickú prilbu Zn.Arcore

Kategória: Horské bicykle

Dobrý deň,ponúkam na predaj túto novú cyklistickú prilbu..Odkedy mi prišla zostala len ležať v skrini..veľkosť je S 53-55cm..Cena 8 eur plus poštovné.. Pozri aj moje ďalšie inzeráty :)
Predám novú cyklistickú prilbu Zn.Arcore
Podobné inzeráty
Predám novú cyklisticku prilbu vel.M/L-52-57cm
Predám nepoužitú cyklistickú prilbu zn. Arcore,veľ.M/L, 52-57cm.
Predam cyklistickú prilbu MTB
Predam cyklistickú prilbu MTB bez poškodenia veľkosť 54-61.
Arcore Team Rider
Predám horský bicykel Arcore Team Rider 24". Pôvodná cena 250€ , aktuálna cena je 70€. Bicykel je vo výbornom stave. Len osobný odber. !!!V prípade záujmu ma kontaktujte správou alebo mailom!!! Počet prevodov: 3x7 Brzdy: V-brzdy Farba: čierna Sada: Shimano RevoShift
Detský bicykel 24 " Arcore Shape JR
Predám detský horský bicykel Arcore Shape JR 24" . Pre cyklistov od 8-12 rokov. S odpruženou vidlicou, s prevodom (3x7), V-brzdy, hliníkový rám, radenia shimano, prehadzovačka shimano, kazeta shimano. Osobný odber Dunajská Lužná alebo podľa dohody odber možný aj v Bratislave.
Dievčenský bicykel Arcore Violette
Predám dievčenský bicykel Arcore VIOLETTE 24. Je v perfektnom stave, takmer úplne nový - dcéru to prestalo baviť.... Vrátane bočného stojana (dokupovaný zvlášť). Bicykel je vhodný na výšku 115-155 cm. Ideálny pre každú malú začínajúcu cyklistku. Odpružená vidlica so zdvihom 40 mm, otočné radenie s 21 prevodmi.
Bicykel Arcore
Predám bicykel Arcore v zachovalom stave.Dôvod predaja:Vyrástol som z neho