bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú dámsku mikinu z.Wise

Kategória: Fitness, jogging

NOVÁ dámska tenučká mikina - celozips. Rýchloschnúci, stálofarebný materiál, veľkosť S. Cena je so 70% zľavou

Predám novú dámsku mikinu z.Wise
Podobné inzeráty
Ruzova Husky mikina ANE L
Predám novú mikinu s vysačkou. Nesedí mi číslo M. Pošlem poštou po prijatí peňazí na účet. Cena 20uer aj s poštovným. Kontaktovať mailom alebo SMS, odpovedám nepravidelne kvôli signálu.
Predám športovú mikinu,veľ.XL
Osobne alebo po dohovore aj poštou alebo zasielkovňou. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Pozri aj ostatné moje inzeráty!
Predám dámske Reebok športové botasky ako nové
Predám používanú Reebok športovú dámsku obuv veľkosť 38 Zn Reebok. Ideálne do fitness centra,beh, vychádzky.Kvalitne spracovanie Ultra ľahké. Nove stáli 79€ ,pár krát nosené. Poprad
LEGÍNY: FITNESS, JOGGING-DÁMSKE NOVÉ,ZNAČKOVÉ-ORIGINÁL-ZĽAVA
Predám NOVÉ DÁMSKE: LEGÍNY JOGGING-FITNESS, ORIGINÁL-ZNAČKOVÉ, ŠPORTOVÉ-FOTO. ORIGINÁLNE-žiadne fejky. Do FITNESS centier-pokiaľ si chcete udržať SVOJU PEKNÚ POSTAVU-A HLAVNE TERAZ V LETE PRI VODE sa OPAĽOVAŤ, aj JU PREZENTOVAŤ-je POTREBNÉ a NUTNÉ CHODIŤ PRAVIDELNE. ORIGINÁLNY dizajn-jasno ČERVENEJ farby-FOTO. Po bokoch nohavíc s estetickým a PRAKTICKÝM WENT-SYSTÉMOM-VHODNÝM PRÁVE do TÝCHTO LETNÝCH HORÚČAV-FOTO, z vnútornej strany na ZADNEJ časti-s PRAKTICKÝM malým UTAJENÝM-VRECKOM-na mobil a peniaze pod. so zapínaním na zips, v PÁSE so širokou gumou-FOTO. KVALITNÝ STREČOVÝ, ELASTICKÝ materiál v každom smere, ľahký a VZDUŠNÝ: VKUSNE, ESTETICKY a PEKNE FORMUJÚCI každú DÁMSKU-ŽENSKÚ POSTAVU-FOTO. UNIVERZÁLNE: VHODNÉ-najmä na FITNESS a JOGGING centier na tréning a cvičenie. ALE aj na OUTDOOROVÉ-športové: BEŽECKÉ a pod. AKTIVITY. UNIVERZÁLNE: ako aj ESTETICKÝ, PRÍJEMNÝ a POHODLNÝ DOMÁCI úbor-vďaka uvedeným VLASTNOSTIAM MATERIÁLU a STRIHU. VEĽKOSŤ: M-L. OD DNES-za ZĽAVNENÚ CENU: 12.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.
Trailová bežecká obuv INOV-8 trailroc 280 veľ.37
Predám dámsku trailovú bežeckú obuv INOV-8 trailroc 280, veľkosť 37. Hmotnosť 280 g, drop (sklon medzi špičkou a pätou) 8 mm. Odolné, vhodné aj do kamenistého terénu, s tlmiacou penou PowerFlow. V originál krabici, nepoužité. Dôvod predaja: výhra - nevhodná veľkosť.
dámska Ralph Lauren šport. polokošeľa
predám dámsku šport.polokošeľu ,krátky rukáv, Polo Ralph Lauren tmavomodrá, veľ.S-M, v pleciach 35 cm, prsia 2x44 cm, dlžka 58 cm. nová