bazár, predaj, inzercia, predám

predam novu damsku / pansku bundu bomberu

Kategória: Bundy a Kabáty

predam novu pansku / damsku bundu Monki , velkost M.
predam novu damsku / pansku bundu bomberu
Podobné inzeráty
Predám novú dámsku bomberu
Predám novú dámsku bomberu, bordovej farby, veľkosť S pri záujme zmeriam bundu.
predá,m pánsku bundu bomberu,zn FISHBONE
Predám pánsku zánovnú maskáćovú bomberu zn,FISHBONE,veĺkosť Xl,material nylon,bunda je podśitá teplou podśivkou.Bunda bola parkrát oblećena a je ako nová.Nápisy na bunde sú vyśité.Cena je aj s poštovným-dobierka.
predám pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1
Predám úplne novú pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1 s kapucńou.Veľkosť XL.Farba olivova,teplá podśivka ćiernej farby.Material 100 perc.nylon a podšivka 100 perc.polyester.Rozmery-prsia pod pazuchami 64 cm,ramena-54 cm,dlźka rukňavu od ramena nadol 69 cm.dlžka chrbta merana od krku nadol aj s úpletom-70 cm.Póvodna cena 79,90 eu,bunda bola zakúpená v Nemecku.Cena je aj s pośtovnym-dobierka.
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
Predám bundu/ bomberu Alpha Industries L-XL (Bez kocúra
Predám bundu/ bomberu Alpha Industries. Je ako nová. Veľkosť L/XL. Na výšku postavy cca 168-180, podľa šírky v plecich. Pôvodná cena 199 €. Predám za 49 €. Bez kocúra!
Predam pansku stylovu bundu/bomberu znacky ZARA, velkost M
Predám pánsku štýlovú bundu značky ZARA ✔️ pekný stav ✔️ veľkosť S ale skôr sedí na M ✔️ bombera ✔️ možnosť osobne alebo poslať na dobierku V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom emailu alebo na telefónnom čísle