bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú dámsku peňaženku

Kategória: Ostatné

Predám novú dámsku peňaženku značky Guess.
Posielam aj na dobierku, ale poštovné sa hradí vopred na účet.
Predám novú dámsku peňaženku
Podobné inzeráty
Predám novú dámsku peňaženku
Predám novú dámsku peňaženku značky Michael Kors. Posielam aj na dobierku, ale poštovné sa hradí vopred na účet.
Predam novu lakovanu kabelku a penazenku
Predam uplne novu lakovanu kabelku a penazenku v bordovom az tmavohnedom prevedeni. Je to kupovane vo Viedni. Kabelku predam za 25€ a penazenku za 10€. Ku kabelke a penazenke predavam v dalsom inzerate aj znackove topanky K&S, pozri moje inzeraty. Uprednostnujem osobny odber alebo dobierku na ucet. Na trase ZA - BA viem aj za priplatok doviezt...
Predám peňaženku dámsku
Predám červenú peňaženku... Dámsku. Nepoužívanu ... Priehradka na mince, karty, mobil, bankovky
Damska hneda penazenka
Ponukam novu modernu damsku penazenku na zips.Velkost 21x11 cm.Vo vnutry sa nachadza vela priecinkov.Cena 7€. Jedna sa o novu penazenku.
Predám dámsku koženú peňaženku
Predám koženú peňaženku rozmer 14x9cm.Pošlem aj na dobierku alebo osobný odber na Orovnici medzi Novou Baňou a Hronským Beňadikom.Cena 5,-€ + poštovné.Info na č.t..
Kalkulačku, zapaĺovač, sprch. hlavicu, peňaženku, hodinky
Predám kalkulačku (viď. foto, potrebné vymeniť gombíkovú/ digitálnu batériu) za 2€ bez poštovného. Predám plynový zapaľovač na plynový sporák (potrebné doplniť plyn) za 2€ bez poštovného. Predám novú sprchovú hlavicu za 3€ bez poštovného. Predám novú veľkú peňaženku (ako mávajú barmani) za 5€ bez poštovného. Predám dve nefunkčné hodinky, jedny v krabičke sú pozlátené za 3€ a druhé za 2€ bez poštovného. (po zlých skúsenostiach s dobierkou, tovar posielam až po uhradení ceny vopred na účet).