bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú dámsku zimnú vetrovku s kapucňou

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám novú dámsku zimnú vetrovku s kapucňou Mirage style, veľkosť 40/42, veľmi kvalitne ušitá, veľmi ľahká, vetruodolná a vodeodpudivá, rozmery: dĺžka 65 cm, obvod pod prsiami 110 cm, obvod na spodku vetrovky 126 cm, dĺžka rukáva od pleca 62 cm, dĺžka rukáva od podpazušia 47 cm, vetrovka má vyvýšený golier, reflexné prvky, na konci rukávov lem s otvorom na palec, v páse a na spodku na zaťahovanie, aby lepšie priliehala k telu, farba biela s tmavo modrou. Cena 120,- €
Predám novú dámsku zimnú vetrovku s kapucňou
Podobné inzeráty
Predám veľmi lacno dámsku zimnú vetrovku
Predám veľmi lacno dámsku zimnú vetrovku veľkosti S (nesadla mi veľkosť). Má zaujímavý károvaný vzor s jemným leskom, kapucňa je lemovaná peknou kožušinkou. Cena 7,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám lacno dámsku zimnú vetrovku béžovej farby
Predám veľmi lacno dámsku zimnú/prechodnú vetrovku béžovej farby so zapínaním v páse na sponu (nesadla mi veľkosť). Veľkosť č. 38. Cena 6,- EUR + poštovné. Možný osobný odber v Banskej Bystrici.
Predám prekrásne zimné a prechodné bundy veľmi lacno
Predám pudrovu jemne ružovú prechodnú vetrovka s kapucňou ( jeseň, zima ), nosená, veľmi zachovalá, veľkosť L, cena 9 eur, predám prekrásnu dámsku čiernu teplú zimnú bundu, s opaskom a s odnímateľnou kapucňou s kožušinkou. Vetrovka je športovo-elegantná. Dá sa nosiť do práce aj na zimnú dovolenku, ako nová, veľkosť L, sedí aj na M ( mne veľkosť už nesedí, preto posúvam, pôvodná cena 110 eur ), cena 29 eur, predám športovo-elegantnú prechodnú vetrovku modernej zlatej farby ( bomber strihu ), bez kapucne, veľkosť M ( mne už nesedí veľkosť, posúvam ďalej ), cena 12 eur. Ak všetko spolu dohoda možná. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Najlepšie osobný odber.
Zimná bunda HM
Predám pánsku zimnú bundu H&M modrú, veľkosť L. Bunda je z tkanej látky s kapucňou s nastaviteľným pútkom a kovovým zapínaním vzadu. Zapínanie na zips a ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi. Vrecká na ohrievanie rúk so zipsom, predné vrecká s chlopňou a skrytými patentnými gombíkmi, rebrované manžety v rukávoch a elastické tunelové sťahovanie na zadnej strane spodného lemu. Dlhší zadný diel. Podšitá, vatovaná. Cena 60eur. Bunda je nová. Ďalej predám pánsku zimnú bundu H&M kaki, veľkosť L. Bunda je z lesklej tkanej látky s podšitou kapucňou a odopínateľnou kožušinou. Zapínanie na zips, ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi a raglánové rukávy s rebrovanou manžetou vnútri. Vrecká na ohrievanie rúk, predné vrecká s chlopňou a skrytým patentným gombíkom, skryté bočné vrecká a vrecko so zipsom na jednom rukáve. Prešívaná podšívka a polyesterová výplň. Cena 60eur. Bunda je nová. Ďalej predám pánsku zimnú bundu H&M modrú, veľkosť L. Bunda je z tkanej látky s odopínateľnou kapucňou s elastickým tunelovým sťahovaním a stojačikom s flísovou podšívkou. Zapínanie na zips a ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi. Vrecká na ohrievanie rúk so snehovým pásom, našité vrecká s chlopňou a zapínaním na suchý zips a jedno vnútorné vrecko. Rebrované manžety v rukávoch a skryté elastické tunelové sťahovanie v spodnom leme. Podšitá, vatovaná. Bunda je nová. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Športová bunda, Kabát, Zimná bunda
Predám pánsku športovú bundu s kapucňou, veľkosť L. Ďalej predám pánsky kabát s kapucňou, veľkosť L. Ďalej predám pánsku zimnú bundu s kapucňou, veľkosť L. Ďalej predám dámsku zimnú bundu s kožušinou, veľkosť M. Všetko nové. Cena na fotkách. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Damska bunda s kapucňou
Predám dámsku bundu s kapucňou, čiernej farby, veľkosť M, cena 19€ Predám dámsku bundu s kapucňou, značka Zara, 59€ Predám dámsku koženú bundu, zimná vložka na zips- veľkosť XXL- 19€ Pánska kožená bunda-veľkosť 54- 10€