bazár, predaj, inzercia, predám

Predam novu koncentricku ruru Buderus 2m

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam novu, nikdy nepouzitu, koncetricku ruru Buderus (87094600), DN 80/125, farba biela, dlzka 2000 mm, plast/pozink. V originalnom baleni.
Predam novu koncentricku ruru Buderus 2m
Podobné inzeráty
BUDERUS kotol
Predám funkčný kondenzačný kotol Buderus GB162-25kW r.v. 2011 + regulátor Buderus RC35 + modul zmiešavača Buderus MM10 a modul výhybky Buderus WM10 V peknom stave, nezoxidovany, netečie.. s origo nalepkami este PARAMETRE VIĎ. FOTO potrebujem sa ho surne zbavit, kedze bol nahradeny novym a zabera miesto..
BUDERUS KOTOL, MODUL , TERMOSTAT LOGOMATIC RC
PREDÁM POUŽITÉ - BUDERUS KOTOL MODUL PRIESTOROVÝ TERMOSTAT- BUDERUS LOGAMATIC RC 35 Vlastnosti: pre nástenné kotly počet vykurovacích okruhov max. 4 mikroprocesorový regulátor pre riadenie podľa vonkajšej teploty, alebo ako komfortný priestorový regulátor pre riadenie prevádzky modulačného stupňovite pracujúceho horáka, 1 VO bez zmiešavača a 3 VO so zmiešavačom TÚV vrátane tepelnej dezinfekcie a 1 cirkulačného čerpadla možnosť rozšírenia funkcií pripojením modulov pre hydraulickú výhybku, pre ďalší zmiešavač a pre solárne zariadenie digitálne spínacie hodiny pre týždenný program (8 štandardných programov) a individuálne programovateľným vlastným spínacím programom pre každý VO, TÚV a cirkuláciu snímač priestorovej teploty pre montáž v obytnom priestore možnosť využitia RC20 ako diaľkového ovládania pre VO dodáva sa bez snímača vonkajšej teploty MM10 010 DOVOD PREDAJA , MONTÁŽ NOVÉHO ZARIADENIA VÝKONEJŠIEHO.
Buderus logano s111 32 kw
Predam kotol na tuhe palivo buderus pozivanu asi 10 sezon plne funkcna vhodna na chatu alebo garaz, starsi dom cena 300e je v nej novy pohyblivy rost zakurovacia klapka a izolacia platne pridam novu este jednu izolaciu platne osobny odber foto je ilustracne
BUDERUS montážna doska U-MA
Predám novú, nepoužitú montážnu dosku BUDERUS U-MA v pôvodnom balení.
Predám tepelne cerpadlo zn.Dimplex (Buderus), 300 l
Predám tepelné čerpadlo + elektro, kvalitná značka-Dimplex (Buderus), vyrobené v Nemecku. Bezchybný stav. Objem 300 litrov, výkon čerpadla -1.9 kW, el. príkon 0.6 kW, teplota užitkovej vody 60 stupnov. Výška 170 cm, priemer 70 cm, váha 160 kg. Cena 700,-Eur. Osobný odber Bratislava, alebo možnosť dovozu do 200 km dohodou, inak bezbariérový prístup, naloženie do auta min.výšky 180 cm zabezpečené, prevoz možný len v zvislej polohe (nie po ležiačky). Inzerat platí do zmazania.
Predám zásobník Buderus
Predám 2 roky plne funkčný ohrievač vody Buderus Logalux.Dôvod predaja zmena technológie.Cena 140€.