bazár, predaj, inzercia, predám

Predam novu prilbu IXS TRAIL EVO VELKOST S-M

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam novu prilbu IXS TRAIL EVO

VELKOST S-M
54-58 CM
Predam novu prilbu IXS TRAIL EVO  VELKOST S-M
Podobné inzeráty
MTB prilba CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2
Predám cyklistickú prilbu CRATONI C-MANIAC 2.0 TRAIL - black matt 2021, Veľkosť: L - XL (58cm - 61cm) Novinka Cratoni C-Maniac 2.0 TRAIL poskytuje presne to, čo môžu nároční cyklisti očakávať od špičkovej cyklistickej prilby: ľahké a pohodlné nosenie, dobré vetranie, moderný dizajn a samozrejme najlepšiu možnú ochranu. Plnohodnotný zážitok z jazdy v teréne – to nie je iba nadupaný bike, dobré gumy, vyladené pruženie - absolútnou nevyhnutnosťou je aj robustná prilba, ktorá zaistí bezpečnosť v každej situácii. S prilbou C-Maniac 2.0 TRAIL sa môžeš plne sústrediť na parádnu jazdu a vždy sa cítiť vo svojom živle bezpečne. Možnosť pripevnenia kamery, odnímateľný šilt, jemne nastaviteľný obvod hlavy v 3 polohách, RLS – patentované odopínanie remienka dvomi prstami jednej ruky je len malý výpis špičkových vlastností. Cratoni C-Maniac 2.0 TRAIL kombinuje atraktívny a čistý dizajn s maximálnou bezpečnosťou a vďaka svojmu hlbšiemu tvaru a 11 vetracím otvorom je zárukou pohodlného nosenia. Je to prilba vhodná pre pokročilých jazdcov. Farva: Černá - matná Váha: 350 g Rok: 2020 Velikost L - XL (58cm - 61 cm) Port pro kamery: Ano Počet vetracích otvorov: 11 Reflexné prvky: Áno Sieťka proti hmyzu: Áno Prilba bola málo používaná, má drobné škrabance.
Na predaj MTB prilba IXS XACT S/M
Na predaj MTB Prilba IXS, v zachovalom stave. Veľkosť: S/M (53-56cm) K prilbe priložím okuliare. Možnosť poslať na dobierku.
Cyklisticka Prilba IXS TRAIL RS
Zdravím... na predaj mam tuto prilbu v super stave ... vid foto pre veľkosť a stav .. kľudne sa ozvite ..nie je padnúta ani nijako poškodená.. ďakujem stevo
Prilba R2 Trail - neon žltá
Predám jednu sezónu jazdenú prilbu R2 TRAIL v tejto krásnej farbe. :) Prilba je nepoškodená, sú na nej iba jemné fľaky ktoré nepoškodzujú povrch ani funkčnosť a sú viditeľné len z blízka. Inak je ako nová. Pohodlná helma na celodenné jazdenie v teréne disponuje zvýšenou ochranou zátylku. Hlavnými benefitmi sú polohovateľný systém upínania, odnímateľný štítok a antibakteriálna vnútorná výstelka. Veľkosť je M - 55 - 59mm Dôvod predaja je iba farba, ktorá neladí s mojim bajkom. :D Kontaktovať prosím na mail: nemec.filip002@
Predam novu prilbu BBB BHE-29  VELKOST S-52-55 CM
Predam novu prilbu BBB BHE-29 VELKOST S-52-55 CM
PREDÁM NOVÚ PRILBU MF500 MODRÁ OXELO
Predám novú prilbu MF500 MODRÁ OXELO. Veľkosť prilby je M/55-59-cm. Prilba bola používaná len 3 krát takže je ako nová bez škrabancov. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Nová stojí 25€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.