bazár, predaj, inzercia, predám

PREDÁM NOVÚ PRILBU MF500 MODRÁ OXELO

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám novú prilbu MF500 MODRÁ OXELO. Veľkosť prilby je M/55-59-cm. Prilba bola používaná len 3 krát takže je ako nová bez škrabancov. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Nová stojí 25€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
PREDÁM NOVÚ PRILBU MF500 MODRÁ OXELO
Podobné inzeráty
Kolobežka OXELO decathlon - 2 ks
Predam používanú kolobežku značky oxelo. Je vhodná pre dieťa aj dospelého (do 100 kg). Má nastavenie výšky riadidiel. Rýchle zloženie a rozloženie bez použitia rúk: systém Easyfold.Cena za ks 89 EUR (cena za 2ks 160 EUR). Osobný odber Senec, príp. BA.
Ružová prilba značky Oxelo
Ružová prilba značka Oxelo. Po jednom dieťati. Nastavenie od 47 - 52cm. Fotka nema realnu farebnost, je to pekna ruzova farba...
Predám prilbu ALPINA PANOMA 2.0, na obvod hlavy 57-59cm
Predám kvalitnú prilbu Made in Germany značky ALPINA. Tuhosť a bezpečnosť na 1. mieste, žiaden lidl čo nedrží a lieta na hlave. Pôvodná cena 69€. Nikdy nezažila náraz či buchnutie. Sú na nej nejaké známky používania (položenie na stôl, škrabanček po kríku), no nič zásadné, takmer neviditeľné. Veľmi zachovalá, menil som horné hlavové vnútorné polstrovanie. Je vydrhnutá, umytá, opraté textilné časti. Jej výhodou je nízke zadné zapínanie až pod temenom hlavy, čo zaručuje jej skvelé držanie na hlave pri páde. Má nastaviteľnú bočnú výšku vnútornej konštrukcie, patent pod krkom s uvoľnením 2cm bez nutnosti prilbu rozopnúť. Môj obvod hlavy je 59cm a mám malinkú vôľu. Možno bude sedieť aj 60cm-ovej hlave. Trochu menšia hlavička si ju bezpečne pritiahne. Ak máte otázky k veci, kľudne sa pýtajte. Poštou nezasielam, len s príplatkom 5€ a platbou vopred.
Detská prilba
Predám detskú prilbu značky Oxelo Veľkosť 55-58
Predám novú prilbu LONGUS
Predám novú/nepoužívanú prilbu LONGUS vo veľkosti S/M
Predam novu prilbu IXS TRAIL EVO  VELKOST S-M
Predam novu prilbu IXS TRAIL EVO VELKOST S-M 54-58 CM