bazár, predaj, inzercia, predám

Predám novú zimnú bundu Škoda Outdoor Collection

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám novú, nepoužitú zimnú bundu Škoda Outdoor Collection vhodnú na postavy 180 - 195 cm.

Originál Škoda produkt, cena novej bundy 159,90 EUR.

Po dohode môžem poslať bundu poštou.
Predám novú zimnú bundu Škoda Outdoor Collection
Podobné inzeráty
Zimná bunda Rodeo Outdoor Explorer, vel. L
Predám pánsku zimnu bundu Rodeo Outdoor Explorer, vel. L, material 100%polyester + membrána CLIMATEX - dobre vode/vetru odolná, podlepene švy. Barva sivá. Má nastavitelnu kapucnu, vopnutu flees bundu, 3 zevné vrecká na zips, krytie zipsu. Vada: má natrženu podšievku: cca 4cm, pod fleese bundou - nieje videt - vid. foto, + 1mm propálenie svrchného materiála na chrbte vlevo - vid. foto.- nieje vidiet. Stav materiála je inak ok, ako nová. Rozmery: šírka 62cm, dlžka rukáva 66cm, dlžka chrbta 77cm. Mozny osobny odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informacie e.mail (formulár dole), pozri aj moje ďalšie inzeráty..
Predám pánsku zimnú bundu NORTHFINDER DAVIN.
Predám novú pánsku zimnú bundu zn.NORTHFINDER,červenej farby,veľkosť M.Rozmery:hrudník-57cm,zadná dľžka-74cm.Pravá zima musí mať štýl. Presne to prináša táto pánska bunda s kapucňou s kožušinovým lemom. Môžeš ukázať excelentný štýl alebo staviť na jednoduchú športovú eleganciu. Prešívaná konštrukcia priznáva na rukávoch švy a disponuje vysokým golierom s oddeliteľnou kapucňou. Túto zimnú bundu sme vytvorili pre tých, ktorí potrebujú dobre vyzerajúci a kvalitný kúsok oblečenia. Žiadny zimný deň nebude dosť chladný s touto bundou. Rozhodli sme sa použiť nepremokavý a vetruodolný dvojvrstvový materiál chrániaci syntetickú izoláciu z jemných vlákien inšpirovaných páperím. Obojsmerný zips YKK je po celej dĺžke krytý vonkajšou aj vnútornou lištou, ktoré blokujú vietor aj vlhkosť. Spodný okraj bundy je nastaviteľný a elastické manžety chránia pred chladným vetrom. Oddeliteľnú kapucňu ľahko nastavíš v troch smeroch. A ak zistíš, že k outfitu už nepotrebuješ lem z umelej kožušiny, pokojne ho odzipzuj. Ruky si môžeš ohriať vo vreckách na zips s príjemnou podšívkou. Vnútri nájdeš vrecká na zips určené pre doklady či smartfón. Bunda pre život v meste. Má všetko, čo dobrá zimná bunda má mať.Cena 40eur + poštovné.Písať na mail.
Zimná bunda HM
Predám pánsku zimnú bundu H&M modrú, veľkosť L. Bunda je z tkanej látky s kapucňou s nastaviteľným pútkom a kovovým zapínaním vzadu. Zapínanie na zips a ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi. Vrecká na ohrievanie rúk so zipsom, predné vrecká s chlopňou a skrytými patentnými gombíkmi, rebrované manžety v rukávoch a elastické tunelové sťahovanie na zadnej strane spodného lemu. Dlhší zadný diel. Podšitá, vatovaná. Cena 60eur. Bunda je nová. Ďalej predám pánsku zimnú bundu H&M kaki, veľkosť L. Bunda je z lesklej tkanej látky s podšitou kapucňou a odopínateľnou kožušinou. Zapínanie na zips, ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi a raglánové rukávy s rebrovanou manžetou vnútri. Vrecká na ohrievanie rúk, predné vrecká s chlopňou a skrytým patentným gombíkom, skryté bočné vrecká a vrecko so zipsom na jednom rukáve. Prešívaná podšívka a polyesterová výplň. Cena 60eur. Bunda je nová. Ďalej predám pánsku zimnú bundu H&M modrú, veľkosť L. Bunda je z tkanej látky s odopínateľnou kapucňou s elastickým tunelovým sťahovaním a stojačikom s flísovou podšívkou. Zapínanie na zips a ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi. Vrecká na ohrievanie rúk so snehovým pásom, našité vrecká s chlopňou a zapínaním na suchý zips a jedno vnútorné vrecko. Rebrované manžety v rukávoch a skryté elastické tunelové sťahovanie v spodnom leme. Podšitá, vatovaná. Bunda je nová. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Predám outdoor softshellovu bundu Ice Peak
Predám outdoor softshellovu bundu Ice Peak v zachovalom stave .veľkosť XXL…. vhodná na skialp,lyžovanie ,turistiku atd…..vid foto pravy rukav mala dierka(pásik) . cena za novú 130€ teraz len za 40€
Panska zimna bunda SANTINO Outdoor - nenosena
Predam nenosenu pansku zimnu bundu, znacka Santino Outdoor z webu Kvalitny a pevny material. Stav - nenosena. Material a strih - na prilozenych fotkach.
Peak Performance dámska 2 v 1 Goretex bunda, vel. L
Predám dámsku Goretex zimnu bundu Peak Performance (top outdoor švédska značka), vel. L, barva svetlo modrá. Jedna sa o bundu 2 v 1, má vopnutu vnutornu Polartecovu bundu s Termolite výplnou, čiže je velmi hrejivá a dá sa nosiť aj samostatne. Bunda má odepínatelnu nastavitelnu kapucnu s kšiltom, YKK zipsy, krytie zipsu, dolné stahovanie + stahovacie manžety. Je bez vád alebo poškodenia.. Rozmery: šírka 55cm, rukávy 65cm, dlžka chrbta 70cm. Mozny osobny odber v Prešove alebo poštou, poštovné dle cenníka SP. Kontakt a informacie e.mail (formulár dole), pozri aj moje ďalšie inzeráty