bazár, predaj, inzercia, predám

Predam novy BT Speaker,Radio,USB,BT,dialkove ovladanie

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predam novy reproduktor BT SPEAKER ZQS-4209,12 wattov,rozmer 39,5 x 17 cm,dialkove ovladanie,radio,USB,BT,AUX,nepouzivane,nove,v krabici,cena 27 eur,posielam aj na dobierku,tel. email pali7371@
Predam novy BT Speaker,Radio,USB,BT,dialkove ovladanie
Podobné inzeráty
Predám AV receiver Yamaha RX-V590 RDS
Predám AV receiver Yamaha RX-V590 RDS DolbyProLogic s vynikajúcim zvukom v stereo režime s výstupným výkonom 2x70W (8Ohm) RMS. Robustný, ťažký 9 kg. Takmer v stave nového kusa, 100% funkčný. Samozrejmosťou je odskúšanie u mňa doma. Dimensions: (WxHxD): 435 x 146 x 386mm Connections: Number of audio inputs:7 Phono IN CD IN Tape IN LD/TV IN VCR 1 IN VCR 2 IN AUX IN (Front) Number of video inputs:6 S-Video: S video IN S-Video AUX IN (Front) RCA: LD/TV IN VCR 1 IN VCR 2 IN AUX IN (Front) Number of audio outputs:4 Tape REC VCR 1 OUT VCR 2 OUT headphone output Number of video outputs:5 S-Video: Monitor OUT VCR 2 OUT RCA: Monitor OUT VCR 1 OUT VCR 2 OUT Speaker outputs: Rear L/R Center (single or dual) Speaker AL/R Speaker BL/R Front L/R (RCA) center LOW Pass (fc:200Hz) Rear L/R (RCA) Other inputs: FM antenna (75 ohms) AM antenna GND Front AV (AUX) Specifications 5 speaker system front: 2x70W (8Ohm) RMS output power THD 0.04%, 1kHz Center: 70W (8Ohm) RMS output power THD 0.07%, 1kHz Rear: 2x20W (8Ohm) RMS output power THD 0.3%, 1kHz Digital sound field processor 6 programs for digital sound field processing 2 programs for Dolby Surround (DOLBY PRO LOGIC ENHANCED) Automatic input balance control for Dolby Surround Test tone generator for easy speaker balance adjustment 3 center channel modes (NORMAL/WIDE/PHANTOM) Multi-functions for RDS reception Pre-tuning of 40 stations Automatic station presetting Function for changing memory locations (memory location editing) IF direct PLL synthesizer tuning Video signal in/out capability (including S-Video connectors) sleep timer
Reproduktor BONE CONDUCTION Duramobi
Predám nový reproduktor BONE CONDUCTION Duramobi. Záruka 2 roky. Neobmedzené množstvo. Vlastnosti: 1. HumBird Speaker vám umožňuje počúvať hudbu, sledovať podcasty, viesť individuálne telefonické rozhovory alebo konferenčné hovory a dokonca si vychutnať úžasný zážitok zo zvuku vašich hier, videí alebo filmov prehrávaných na vašom zariadení. 2. HumBird Speaker vám umožňuje počúvať hudbu, sledovať podcasty, viesť individuálne telefonické rozhovory alebo konferenčné hovory a dokonca si vychutnať úžasný zážitok zo zvuku vašich hier, videí alebo filmov prehrávaných na vašom zariadení. 3. Funguje ako humBird, malý, ale výkonný. Poskytuje vysokú hlasitosť zvuku, je 4 až 5-krát hlasnejšia ako priemerná hlasitosť reproduktorov mobilného telefónu, dosahuje až 115 dB, a umožňuje vám prispôsobiť kvalitu tónu. 4. Prenosnosť: Tento produkt má malú veľkosť a nízku hmotnosť, čo je veľmi pohodlné na prenášanie. 5. Krásny: Tento produkt je vyrobený s vynikajúcim funkčným remeselným spracovaním a vzhľad je veľmi štýlový a krásny. Popis: Umiestnite ho na rôzne povrchy, ako je gitara, kraftová krabica, plastový úložný box, fotorámčeky, športová prilba alebo dokonca prístrojové dosky, ktoré vám môžu poskytnúť rôzne zvukové efekty. Technické údaje: Materiál skrinky: kov Výhybka zvuku: Obojsmerná Vstavaný mikrofón: Nie Kanály: 2 (2.0) Vlastnosť: Žiadna Inteligentný osobný asistent: ŽIADNY Výstupný výkon: 3W Balenie obsahuje: 1 ks * Humbird Bone-Conducting Speaker Poznámky: 1. Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitormi nemusí obrázok odrážať skutočnú farbu položky. Garantujeme, že štýl je rovnaký ako na obrázkoch. 2. Umožnite mierny rozdiel v rozmeroch v dôsledku rôznych ručných meraní.
Mini solárne STEREO rádio s bluetooth, mp3, usb....
Mini solárne stereo rádio ( 13,6 cm x 7,5 cm x 4,6 cm ) Šikovné solárne rádio do vrecka, prekvapí Vás svojím silným stereo zvukom. Rádio má tuner FM,usb port na prehravanie z usb kľúča,slot na micro sd, bluetooth na spárovanie s telefónom. Rádio sa dá nabiť cez solárny panel alebo cez priložený micro usb kábel.Doba hrania nabitého radia je 2,5 až 6 h.Na slnku hrá neobmedzene dlho. Dosah Bluetooth je 10 m. Rádio má aj vstavané led svetlo, čiže môže v núdzi poslúžiť ako baterka. V balení je priložený micro usb kábel a pútko na zápästie. Rádio je vhodné pre ľudí ktorí potrebujú šetriť miesto a váhu. Hmotnosť je 225g. Osobný odber Liptovský Trnovec alebo poštou.
Retro radio MEIER M-156B
Štýlové rádio MEIER M-156BT - Sive vás na prvý pohľad zaujme svojím nadčasovým retro dizajnom a postará sa o kvalitný prenos hudby vo vašej domácnosti. Špecifikom je klasické manuálne rádio FM/AM/SW s otočným kolieskom pre jednoduché nastavovanie staníc. Okrem toho však ponúka aj moderné možnosti prehrávania hudby a to prostredníctvom technológie Bluetooth (pre streamovanie hudby z mobilu či tabletu), Aux vstupu, USB vstupu či slotu pre SD karty. K dispozícii je aj diaľkový ovládač pre pohodlné ovládanie a praktická ergonomická rukoväť, ktorá uľahčí prenášanie. S určitosťou poteší aj zabudovaná batéria, ktorá zabezpečí dostatok energie pri počúvaní obľúbených tónov na výletoch či záhradných posedeniach. Štýlové nadčasové retro rádio spríjemní prostredie každej domácnosti a postará sa o kvalitný prenos hudby alebo pohodové počúvanie rádia. Rádio je vybavené klasickým manuálnym rádiom (FM, AM, SW) s jemným nastavovaním staníc pomocou otočného kolieska. Rovnako však disponuje moderným multimediálnym audio centrom pre pripojenie vášho mobilného zariadenia alebo multimédií cez Bluetooth, pamäťovú kartu, AUX vstupom alebo USB. Diaľkový ovládač slúži pre plnohodnotné ovládanie. Rádio je vybavené aj ergonomickou rukoväťou pre pohodlné prenášanie. Vstavaná batéria poteší pri prenášaní rádia alebo spríjemní vaše výlety, pikniky, záhradné párty alebo pobyt na chate. Kľúčové vlastnosti Elegantný retro dizajn Silný zvuk Multimediálna podpora: Bluetooth, USB, AUX, SD port USB port Podporované pásma FM, AM Celkový výkon 5 W Prvy kontakt cez formulár.
mikrosystém  Philips TAM6805
Predam Kompaktný mikrosystém Philips TAM6805 s DAB+/FM rádiom, Bluetooth, USB vstupom, Spotify Connect a výkonom 50 W RMS Philips TAM6805 Minisystém Philips TAM6805 nebude len štýlovým bytovým doplnkom, ale najmä si jeho zásluhou môžete po ťažkom dni vypočuť hudbu a zrelaxovať sa. Ak hovoríme o reproduktoroch, nájdete ich v jeho konštrukcii. Ich celkový výkon dosahuje 50 W. Tuner tohto audio minisystému si dokáže poradiť s príjmom FM a DAB+. Počas prehrávania sa na displeji zobrazia potrebné údaje o skladbe aj autorovi. Na prípadné zapojenie ďalšieho zariadenia poslúži anténny vstup, jack 3,5 mm vstup a usb, na výstup potom poslúži slúchadlový výstup. Ak dávate prednosť bezdrôtovému pripojeniu, nemusíte mať obavy. V prípade minisystému Philips sa totiž pri výrobe myslelo na služby ako Spotify. Tieto a ešte ďalšie možnosti prehrávania získate vďaka tomu, že ide o model s Bluetooth a s WiFi. Na počúvanie svojej obľúbenej hudby môžete využiť vstavaný USB port. Je vybavený mechanikou na CD. Diaľkové ovládanie zaručí ľahké a pohodlné prepínanie alebo zosilňovanie skladieb z ktoréhokoľvek miesta v izbe. Na počúvanie bez čakania vás poteší na minisystéme funkcia automatického ladenia. Významné funkcie minisystému Philips TAM6805 Ovládanie minisystému sprostredkovávajú tlačidlá a prehľadný displej Kompletný výkon Philips TAM6805 je 50 W Typ tunera: FM a DAB+ Minisystém podporuje obľúbené služby Spotify Zaistí prehrávanie z médií ako je CD a USB flash disk Možno sa s ním prepojiť pomocou Bluetooth Minisystém môžete prepojiť s WiFi sieťou Rozmery minisystému Philips predstavujú 420 × 140 × 262 mm Na jeho vlastnostiach a funkciách sa podieľa automatické ladenie a diaľkové ovládanie Vstupy: anténny vstup, jack 3,5 mm vstup a USB Výstupy: slúchadlový výstup Cena noveho: 287€ (dovod predaja nevhodny darcek)
WAXIBA XB-522URT AM/FM/SW 3 BANDS RÁDIO USB,/TF MP3
Rádio WAXIBA XB-522URT ŠPECIFIKACIA : AM/FM/SW 3 BANDS RÁDIO USB,/TF MP3 prehrávač AUX INPUT JACK LED SVIETIDLO VYSOKO CITLIVA ANTENA ZABUDOVANY REPRODUKTOR NABIJANIE DC 5,V IN CEZ USB KABEL DC RYCHLE NABIJANIE VYBERATELNÁ NABIJATELNA LITIOVÁ BATÉRIA 1. Vložiť litiovu nabijatelna batériu(14) do prístroja alebo použiť externý DC,-in 5V vstup cez USB kábel (súčasťou balenia) 2. Zapnite VOLUME prepínač (13)na zapnutie rádia a rádio môžete nastaviť na požadovanú hlasitosť 3.prepnite BAND selektor na požadovanú funkciu SW/AM/FM/MP3 4. POUZITE anténu na počúvanie jasného a čistého príjmu fm/SW 5.MP3: vložiť USB(2)/TF(3)KARTU NA PREHRATIE HUDBY 6. Stlačte PLAY/PAUSE(6) Tlačítko k prehraj/pauza, stlačte PREV/NEXT k prehratiu predchádzajúcej,/nasledujúcej skladbe Dlhé stlačenie PREV(7)/NEXT(8) PRE RYCHLE PREHRATIE SKLADBY 7.AUX: PRIPOJTE EXTERNY ZDROJ, ako PC, mP3, mobilný telefón a podobne (prenosný CD prehrávač, atď) 8. NABIJATELNA VYMENITELNA LÍTIOVÁ BATÉRIA .MOZETE NABIT ZA 3-4 HODINY.