bazár, predaj, inzercia, predám

Predám nový prút favorite white bird 732L-T

Kategória: Rybolov

Predám úplne nový prút favorite white bird 732L-T
prut nepouzity, len som dal z neho dolu visačky.
cena eshop 70€
posuniem za 40€

dôvod predaja je príležitostná kúpa stavaneho prutu (vyššej kategórie)

najlepšie osobne alebo po dohode pošlem

popis eshop:
Séria prívlačových prútov White Bird, určená na ulra ľahký a ľahký jigging. Blanky tejte série sú vyrobené z nízkomodulového uhlíkového vlákna IM24T, s modernou akciou a presnou geometriou. Vyznačujú sa vysokou citlivosťou a nízkou hmotnosťou.

Ergonomicky tvarovaná rukoväť je navrhnutá v tvare klasickom pre japonské prúty, určené na micro jigging. Krátka horná časť umožňuje uložiť prst na blank a získať ešte lepšiu kontrolu nad nástrahou. Prút je vybavený očkami KR – Guide s vložkami LTS.

Model 732L – 1,5-7g je ľahký prút s dutou špičkou a rýchlou akciou, určený na lov z lode aj z brehu. Okrem jigovania poslúži aj na lov s malými woblermi či rotačkami

ultra light, pstruh, ostriez, jig, udica UL
Predám nový prút favorite white bird 732L-T
Podobné inzeráty
Predam favorite blue bird
Predam 1x chytany favorite blue bird, 230 cm 1-7gr. Cena pevná 50 eur, len osobne Trenčín.
Prívlačový prút FAVORITE ZANDER 32g
Predám nový prívlačový prút Favorite Zander 32g - zubáčový špeciál na gumy. - Nikdy nebol používaný - ešte originálny štítok na očkách.
Favorite creed 229cm 10-32g
Predam prut Favorite creed 762ML 10-32g pocitovo 10-40g 100% stav novy stojí 168,-eur teraz 100,-eur 1x pri vode.
Favorite
Favorite Skyline TZ NEW SKYTZ-902L 2.70m 3-14g Ex.Fast Prut je nový.
LMAB la moistique UL 198cm 1-7g
Dizajn prútov La Moustique bol navrhnutý s dôrazom na ľahkosť a ergonómiu. Pri výrobe bol použitý 24-T carbon, minimalistické sedlo, kvalitné SiC očká a ľahká EVA rukoväť. Táto kombinácia dala vzniknúť ľahkému a citlivému prútu s decentným matne čiernym dizajnom. Posledné tri špičkové očká majú žlté lakovanie pre ľahšiu detekciu záberov. Prút špeciálne konštruovaný pre citlivý lov pstruhov (trout area). Parabolická akcia minimalizuje riziko straty rýb počas zdolávania. Skvelá citlivosť však zostala zachovaná. Prút je tak vhodný na lov na nezaťažené gumové nástrahy. Dizajn prútov zostal zachovaný a kombinuje ľahkosť a cit. Ak hľadáte ideálny prút pre lov pstruhov na stojatých, ale nechcete utrácať peniaze je tento variant skvelou voľbou. Prút je ako nový z obchodu, v bezchybnom stave. PC bola 80€, cena teraz 50€.
Kaprovy prut udica daiwa
Ponúkam na predaj kaprovy dvojdielny prut značky daiwa 3.60 dlhy 3 librovy prút je ako nový chytany iba túto sezónu 5 dňová rybačka bol používaný iba ako tretí prút spodne ocko veľkosť 50mm.