bazár, predaj, inzercia, predám

Predám oblečenie na motorku

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám používanú ženskú súpravu na oblečenie na motorku. Veľmi zachovalé, veľkosť 40
Predám oblečenie na motorku
Podobné inzeráty
Moto výbava
Predám oblečenie na motorku, pre info mám 190cm výšku. Oblečenie bolo nosené minimálne a je maximálne zachovalé, dôvod predaja - predaj motorky. - Čisto nové kožené nohavice na motorku značky Oxford Freeway, veľkosť 38 -> 100€ - Rukavice na motorku značky Five5, typ RS3 EVO. Rukavice boli kupované 3.6.2022, je k nim aj záručný list, boli použité asi 3X -> 20€ - Kevlarové rifle značky Ayrton. Veľkosť (W) - 34 Dĺžka (L) - 36 -> 70€ - Bunda na motorku značky Macna Epitude. Bunda bola kupovaná 3.6.2022, je k nej aj záručný list, veľkosť XXXL -> 140€ - Kožený kabát značky K-CERO vo výbornom stave, veľkosť 56 -> 100€ Pošlem aj na dobierku, osobný odber v obci Tekovské Lužany. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty (kliknutím na moje meno pod inzerátom).
Oblečie na motorku, kombinéza na motorku
Predám set oblečenia na motorku Bunda veľkosť L Nohavice veľkosť 52 Nohavice sú oteplene, možnosť vybrať oteplenie Bunda aj nohavice majú chrániče Oblečené asi 4, 5 krát Dôvod predaja: je mi to malé. Kombinéza na motorku, oblečenie, motocross, enduro.
Moto oblečenie
Predám málo používané oblečenie na motorku.Bunda o veľkosti M-cena 30€. Nohavice značky Buse,veľkosť 50,pre informáciu som vysoký 173cm.Nohavice sú s chráničmi a k nim patrí aj tepelná vložka,ktorá sa dá vybrať.Cena 60€. Dohoda na cene možná. Oblečenie je čisté,vyprané.Dôvod predaja:Motorku som už predal a veci mi zostali.Kontakt len cez telefonát alebo sms.
Predám oblečenie na motorku- bunda a nohavice
Predám oblečenie na motorku- 1x bunda, 1x nohavice. Všetko bez vád, bez škrabancov, vo veľmi peknom stave. Veľ. bunda 2 XL podľa vysačky (ale myslím, že bude skôr 1 XL), nohavice veľ. M. Cena 35 eur bunda, 25 eur nohavice. Pri odbere oboch kusov možná zľava. Stav viz foto.
Predám oblečenie na motorku
Dobrý deň prajem, predám zánovné oblečenie na motorku veľkosť XXL, iba osobný odber, cena za komplet 400 eur. Kontakt , .
Dámske oblečenie na motorku
Predám dámske oblečenie na motorku. Minimálne používané. Dámska helma veľ. S (30€) Kožené rukavice veľ. XS (15€) Nohavice (oblečené 1x) veľ. S (100€) Pri kúpe všetkých vecí cena dohodou.