bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Octaviu 1.9sdi

Kategória: Škoda

Pekny deň . Predám škoda octavia

Škoda Octavia I r.v. 2003
Motor: 1.9 SDI, 4-valec, výkon 50 kW
Prevodovka: manuálna, 5 stupňová, predný náhon
Karoséria: liftback
Farba: Oranžová Cayenne
Výbava: Ambiente, cúvacie senzory, manuálna klimatizácia, predná kamera Xiaomi, 2x elektrické predné okná, elektrické spätné zrkadlá s výhrevom, posilňovač riadenia, nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca, nastaviteľný volant, hmlové svetlomety, FM rádio s USB a CD, 4x50W reproduktory, ukazovateľ stavu batérie, zásterky kolies vpredu aj vzadu, deflektory, ABS, vyhrievané zadné okno, čierne fólie na oknách s certifikátom (priepustnosť 5%). STK Údaje pre zhrnutie:

Škoda Octavia I r.v. 2003
Motor: 1.9 SDI, 4-valec, výkon 50 kW
Prevodovka: manuálna, 5 stupňová, predný náhon
Karoséria: liftback
Farba: Oranžová Cayenne
Výbava: Ambiente, cúvacie senzory, manuálna klimatizácia, predná kamera Xiaomi, 2x elektrické predné okná, elektrické spätné zrkadlá s výhrevom, posilňovač riadenia, nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca, nastaviteľný volant, hmlové svetlomety, FM rádio s USB a CD, 4x50W reproduktory, ukazovateľ stavu batérie, zásterky kolies vpredu aj vzadu, deflektory, ABS, vyhrievané zadné okno, čierne fólie na oknách s certifikátom (priepustnosť 5%).
STK 2024.

Kontaktujte ma prosím IBA vážni záujemcovia.

Auto v 100% stave nedávno mene brzdy obloženia oleje a filtre ..

nedostatky
Nedávno odtrhlo srubu na silenbloku treba si to to opraviť a padá stropnica .. auto 100% funkčne a dohoda na cene možna po obhliadke.

Predám Octaviu 1.9sdi
Podobné inzeráty
Predám Škoda Octávia I, 1.9SDI
Ponúkam Octáviu s ešte poctivou jednotkovou konštrukciou a nezničiteľným motorom 1.9SDI.Rok 2000. Prvý majiteľ. Bez korózie, strieborná metalíza, STK robená pred mesiacom. 160 400km. Volajte iba vo vážnom záujme! Letne gumy s diskami v cene. Nie. Kilometre nie sú stočené. Sú reálne. Brzdy menené komplet, rozvody, olej , filtre. Garážovaná. Pri osobnom stretnutí dohoda.
Škoda Fábia 1,9sdi 47kw
Predám Škodu Fábiu 1,9sdi ,47kw,naj.230000km,klíma,el.predné okná,defenlock,palubný počítač,ťažné zariadenie,zimné kolesá,STK,EK 2024
Motor na ŠKODA OCTAVIA I. 1.9SDi, 50kW, Kód motora: AGP
Predám motor 1.9SDi 50kW Kód motora:AGP . Vhodný na ŠKODA OCTAVIA I, AUDI A3, VW POLO, GOLF, JETTA, SEAT IBIZA, CORDOBA, INCA ŠKODA FABIA. Pozri aj naše ostatné inzeráty. Možný osobný odber alebo zaslanie kuriérom. DODANIE DO 24HOD. (pri objednávke do 09:00) Záruka na odskúšanie dielu 10dní od doručenia. Uvedená cena je za HOLÝ MOTOR. !!!Volať od 07:00 – 15:30. Mimo pracovné dni, cez víkendy a sviatky SMS !!!
Skoda fabia1.9sdi
Predam Škodu fabia 1.9sdi r.v..Jazdi každý deň dôvod predaja kúpa nového auta.Auto vlastním 11rokov.STKaEK do 5.24 diaľničná do7.5.24 Ťažné zariadenie a zimné komplety.Viac informácii po telefone.
Škoda Fabia 1.9sdi
Škoda Fabia 1.9sdi auto je komplet iba na diely na cena dohodou motor pojazdny
Kúpim Škoda octavia 1,9Sdi
Kupim škoda octavia 1,9Sdi a horsom technickom stave aj bez STK a EK... za rozumnu cenu tel