bazár, predaj, inzercia, predám

Predám odložence.

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám včely- odložence, 5-6 rámikové, rámik. miera B, vyšetrené veterinárom, v prepravných boxoch.
Predám odložence.
Podobné inzeráty
Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence
Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence Produkčné včelstvá ,10 rámikové rodiny a odložence Ponúkam na predaj odložence, 10 rámikové rodiny, celé produkčné včelstvá na rámikovej miere B bez úľa alebo s úľom. Všetko je dohode. Veterinárne vyšetrenie na MVP samozrejmosťou. Mladé matky na vyžiadanie označím. Včely vo výbornej kondícii. Odber ihneď včely sú pripravené Cena za 5 rámikový odloženec 75 € Cena za 10 rámikovú rodinu 140 € Cena za produkčné včelstvo na 20tich rámikoch 230 € Preferujem osobný odber Včely viem priniesť do Bratislavy ,včelnica je smerom na Dunajskú Stredu.
Predám včely - odložence rámiková miera B
Predám tohtoročné odložence s mladými matkami F1 - voľne párené, ktoré boli získané prelarvovaním z kvalitnej inseminovanej matky Singer. (dobrý jarný rozvoj, medný výnos, včielky kľudné). Tieto včelstvá dosahovali na včelnici najlepšie medné výnosy. K dispozícii sú odložence v rôznej sile, v závislosti od času, kedy boli založené. Sme registrovaní včelári, vyšetrenie meliva je samozrejmosťou. Cena za 5 rámikový odloženec je 70,- EUR. Za každý rámik naviac je doplatok 10,- EUR. V prípade záujmu predám aj produkčné včelstvá aj s úľmi, viď foto. V tomto prípade cena dohodou. Včelstvá práve zakrmujeme, boli a sú priebežne ošetrované jednak termokomorou (plodové rámiky) a jednak ekopolom a silicami na báze thymolu. Sú v perfektnom zdravotnom stave, pravidelne dostávali probiotiká. Matky sú označené červenou opalitovou značkou. Registračné číslo chovu: 379027
Predám 2 odložence na rámikoch čechoslovák
Predám 2 tohtoročné odložence. Sú na cca 6 rámikoch + 2x rámik zásobný. Sú v pohode, matka ploduje. Rámik po 10Eur ak mi vrátite rámiky tak 9EUR za rámik. V rámikoch nie sú ani drôtiky ani medzistienky! Len prirodzene dielo, nedajú sa použiť na vytáčanie v medomete. Teoreticky v ramci Turca aj doveziem, ale vzhľadom na náročnosť transportu to by bolo ďalších 30EUR Fotky sú medníky na polovičných rámikoch, odložence sú na čechoslovak klasik rámikoch.
Predám včely - odložence
Predám včely- odložence na rámikovej miere B. Včely sú na 6 rámikoch. Cena 70,- Eur. V rámci okresov VK, LV, KA za poplatok včely aj priveziem. Prosím kontaktovať telefonicky po 16 hod. (včely, včelárstvo, med, odložence, kočovný voz)
Vcelie ule B10, rojnica, ulik na odlozence, prirezy
Predam dve nove kompletne ulove zostavy B10 (kazda z troch nadstavkov) - obe obsahuju vsetko, ako je uvedene nizsie v popise. Vyrobene su na Liptove. + Mam na predaj pelochyt, ramikove prirezy, ulik na odlozence a rojnicu - vsetky ceny nizsie. Dovod predaja: Kupil som tieto ule na jar tohto roka, ale nasledne som zistil, ze vcelar od ktoreho som mal dostat vcely ma ule langstroth, tak som na ne presiel aj ja a tieto B-cka som nevyuzil. Osobny odber Bratislava - Nove Mesto. Zostava úľa B10 - zateplená - 190€ (každá zostava) - Dno s prípravou na zber peľu  - Zateplený nadstavok (3x) - Bočná konopná uteplivka (2x) - Materská mriežka v ráme - Plastové kŕmidlo - Stropná uteplivka - Vrchnák + plechová strecha Ďalšie na predaj: - Peľochytová zostava B 1x - 14€ - Rámikové prírezy typ B - 50 ks (35x424x275 [mm]) - 32€ - Úlik na odložence B10 na 6 rámikov - 46€ - Rojnica B na 6 rámikov - 43€
Včely-odložence
Predám tohtoročné odložence na rámikovej miere B. Odložence obsadzujú 6B rámikov s označenými matkami línie Vigor. Negatívne vyšetrenie meliva predložím pri predaji. Cena za 6 rámikový odloženec je 70€.