bazár, predaj, inzercia, predám

Predám okenné pásky na tesnenie okien

Kategória: Stavebný materiál

Okenná páska ISO-Connect Outside CX šírka 235 mm. V rolke je 30 metrov pásky. Mám 4 rolky 235mm. Cena za 235mm rolku je 20 Eur. Pošlem aj na dobierku.
popis: Paropriepustná a vzduchotesná polymér-flísová tesniaca fólia s odolnosťou voči hnanému dažďu. Používa sa na utesnenie pripájacej škáry otvorovej konštrukcie z exteriérovej strany. Vyniká hrubým flísom, ktorý umožňuje dokonalé nalepenie a omietanie. bližšie info na stránke
Predám okenné pásky na tesnenie okien
Podobné inzeráty
Okenne pasky
Dobry den predam okenne oasky vonkajsie aj vnutorne. Mam k tomu aj. Lepidlo (salamy). Di velkej pistole. Pasky predavam ako celok vsedko dokopy za 200 eur.
Lepidlo na okenne pasky
Predam lepidlo na okenne pasky. Cena za kus 5 euro skladom 17 kusov
Panelove tesniace pasky
Predam tesniace pasky, ktore sa použivaju medzi fasadny panel a konštrukciu a pod lišty a panel(butylova paska). Takže vhodne pre tych, ktory stavaju garaž, dielňu a podobne z fasadnych panelelov. Tieto pasky su potrebne kôli vibrovamiu panelov pri veternom počasí. Butylova paska je potrebna na prelepenie spoja strešnych plechov a presvetlovacich pasov. Rozmery: Hrúbka:. Šírka:. Dĺžka cca: 3mm. 12mm. 15m 3mm. 10mm. 5m 8mm. 30mm. 10m 3mm. 10mm. 10m 3mm. 50mm. 8m 28mm. 40mm. 5m Mám aj butylove tesniace pasky 3mm. 10mm. 10m.
Penetrácie a pásky Rigips
Penetrácie a pásky Rigips Predám nasledujúce nové ( neotvorené ), alebo nespotrebované ( zvyšky ) penetrácie a pásky sadro-kartónových konštrukcií : RIGIPS Rikombi Grund - Regulátor nasiakavosti na nasiakavé povrchy ( penetrácia, penetrák ) - 0,8 kg ( nový ) : 3,20 € + 0,2 kg ( zvyšok ) : 0,80 € RIGIPS Rikombi Kontakt - Kontaktný mostík na betónové a hladké povrchy ( penetrácia, betónkontakt ) - 2x 1 kg ( 2 ks, nové ) : 2,70 € RIGIPS Sklovláknitá páska 50mm - 25 m ( nová ) : 0,70 € + 9,3 m ( zvyšok ) : 0,30 € RIGIPS Samolepiacie pripojovacie tesnenie pod UD profil 30 mm - 13,3 m ( zvyšok ) : 1,50 € ===================================== Možnosti platby : 1. Osobne v hotovosti 2. Prevodom na účet ( vopred ) 3. Na dobierku ( vopred platí kupujúci ) Možnosti dodania : 1. Osobné prevzatie 2. Zásielková služba ( kuriér, platí kupujúci ) 3. Pošta ( list, balík, kuriér, platí kupujúci ) Inzerát platí do jeho zmazania. Odpovede prosím len písomne e-mailom, nie telefonicky. POZOR !!! Uveďte prosím Vašu e-mailovú adresu nie len do poľa „Váš e-mail“ , ale aj do poľa „Text správy“ , lebo inak Vám moja odpoveď nebude systémom doručená !!!
Epdm fólia- exteriér
Predám epdm fóliu.. zvyšok z balíka .. 15 m.. Viem aj poslať.
Ochranné papierové pásky- Lepiace pasky
Zdravim. Predám nové, zabalené ochranné pásky. viac kusov. Konkretne. 60ks papierovych pasok a 50ks lepiacych pasok. Za jenu papierovu pasku kus za 1,70eur. A 1 lepiaca jeden kus po 1euro. Je možne predať vśetko spolu za 150eur. cena pevna. Predam take ako na fotke.Aj dobierkou Pošlem. Inzerat je platny do zmazania.