bazár, predaj, inzercia, predám

Predám ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku

Kategória: Zdravie a krása

Predám cierne ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku, 3x suchý zips; aj pre opuchnutú, diabeticku a reumaticku nohu. V 100% stave, málo nosen. Aj na dobierku. Volajte!
Predám ortopedické sandale vel. 38 na doma aj vonku
Podobné inzeráty
Predam špeciálnu invalidnu obuv-sandale vel. 38
Predam špeciálnu invalidnu obuv-sandale vel. 38 so širším profilom pre opuchy a reumu. Volajte
Cvičebný program na doma na USB od známej fitnes fitnessky
Predám cvičebný program na doma ktorý som si zakúpila u známej fitnessky Jarky. Celý cvičebný program je na USB. Nájdete tam: – súhrn 18 videí vhodných aj na domáce použitie plus 2 bonusové videá (jedno na preverenie vašej kondičky, druhé v podobe strečingového videa), – žiaden cvik sa počas celého programu neopakuje, – presný popis cvikov, sérií a opakovaní – program je použiteľný pri dodržaní odporúčaní na niekoľko mesiacov, pričom progres je stále zaručený a vďaka neopakovaniu sa cvikov sa nebudete nudiť ani pri treťom opakovaní celého programu. Pôvodná cena za cvičebný program je 79€, predám za 35€ (vrátane poštovného). Zn. Nestíham cvičiť doma. Možný osobný odber vo Zvolene alebo v Banskej Bystrici.
Elektrický skúter S700 nový
Rocny v zaruke najazdene cca 40km Perfektný spoločník na dobrodružstvá po vonku. Elektrický skúter S700 je vodca svorky s vynikajúcimi funkciami na exteriér. Zdolá stúpanie 10 stupňov, vyššie obrubníky až do 100 mm a väčšie nerovnosti terénu s 33 cm vysokými kolesami. Tento skúter je pre tých, ktorí neposedia len doma. Nie je potrebné obávať sa o prekonávanie vzdialenosti. Možný dojazd 45 km a maximálna rýchlosť 15 km/h. Buďte si istí, že dosiahnete hladkú a pohodlnú jazdu vďaka zaveseniu všetkých 4 kolies v štandarde a maximálna váha užívateľa je až do 160 kg. Či už si vyberiete striebornú metalízu, určite prilákate pohľady okoloidúcich.
Predám set vecí pre mamy
Predam set veci, ktore sa mi zvysili: 1. Pregnafolin - takmer cele balenie, chybaju 2 davky 2. Rucna odsavacka Phillips Avent 3. Poporodne nohavicky 3ks (1 cele a 1 otvorene bal.) velk. M/L 4. Poporodne vlozky 40ks 5. Sacky na odsate mlieko Babylove 6ks 6. Aqvitox sprej na osetrenie ran po porode - cele balenie 7. Ortopedicke nohavicky pre babatko 8. Lanolinova masticka Taska na kocik od ZP Dovera k tomu.
Masážny prístroj Casada Maxiwell 3
Predám nový a nepoužívaný masážny prístroj Casada Maxiwell 3 / health and beauty /. Masážna tepelná podložka shiatsu jade nefrit. Masážny prístroj Jademax spája blahodarné účinky tradičnej japonskej masážnej techniky shia-tsu so špeciálne tvarovaným vankúšom. Využiteľný na doma, v kancelárii alebo v aute. - masíruje telo pomocou 4 špeciálnych masážnych hlavíc - masíruje v smere aj v protismere hodinových ručičiek - disponuje niekoľkými rýchlostnými stupňami - jednoduché ovládanie pomocou diaľkového ovládania. V novom masážnom vankúši shiatsu boli inak bežne používané umelohmotné masážne hlavice nahradené hlavami z pravého liečivého nefritu, zosilnené integrovaným Infra vyhrievaníe. Toto prirodzené infračervené žiarenie je intenzívnejšie a vyžaruje liečivé teplo do hĺbky kostí a svalstva. Veľmi účinná vibrácia umožňuje dodatočne povzbudiť krvný obeh a lymfatický systém, choroby močových ciest, pomáha pri odvodňovaní, čistí telo od toxických látok, pri bolestiach hlavy a pri bolestiach pohybového aparátu. Celá činnosť masážného vankúšu sa veľmi ľahko ovláda pomocou jednoduchého ovládača, na ktorom možno nastaviť rýchlosť masáže, smer pohybu masážnych hlavíc alebo i zapnúť a vypnúť infra vyhrivanie. S týmto masážnym vankúšom obdržíte dva typy adaptérov - jeden pre pripojenie do klasickej zásuvky a druhý do cigaretového zapaľovača v aute. Technické parametre: Napätie: AC-100-240, 50/60 Hz, 30 Watt, Dc 12 Volt, 2500 mA Napájanie z adaptéru DC 12V alebo auto zásuvky cigaretového zapaľovača Automatické vypínanie po 15 minútach Rozmery: 45,5 x 32,5 x 12,5 cm. Hmotnosť: 3,5 kg Špecifikácia masážnej podložky: 1. Elegantný ovládač 2. Veľmi kvalitná koža a nylon tvoria povrch prístroja 3. Pre použitie doma alebo v kancelárii slúži adaptér do elektrickej siete 4. Možnosť pripojenia k napájaniu i v aute 5. Pohyb hlavíc dopredu i dozadu 6. 2 páry masážnych hlavíc 7. Voľba nízkej, strednej i vysokej rýchlosti Cena 190,-€ + poštovné. Pri rýchlom a vážnom záujme zľava na cene. Možnosť osobného odberu .
predam MASÁŽNU ROLOVACIU SEDAČKU
Masážna rolovacia sedačka využíva práve princíp masáže pri odstraňovaní týchto problémov, ktoré trápia väčšinu ľudí. Uvoľňuje svalstvo a zabezpečuje dokonalú relaxáciu priamo u Vás doma, v kresle, ktoré ste si obľúbili. Vlastnosti: - 4 masážne motory fungujúce na princípe SHIATSU-masáže zabezpečia dôkladné premasírovanie svalstva - vibračná platňa v sedacej časti - nastavenie rolovacej či vibračnej masáže si volíte podľa vlastnej potreby diaľkovým ovládačom - možnosť masáže aj v ľahu - elegantný dizajn – jednoduchá údržba - možné použitie v práci aj doma - praktické a jednoduché upevňovanie pomocou popruhov