bazár, predaj, inzercia, predám

Predám oversize blúzku Mohito, 34, málo nosená

Kategória: Blúzky

Predám oversize blúzku Mohito, 34, málo nosená
Predám oversize blúzku Mohito, 34, málo nosená
Podobné inzeráty
Dámske blúzky - dlhý rukáv
Predám: 1.Krásnu bordovú blúzku s krémovými pružkami a golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x,nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Materiál bavlna,tkanina,cena 3€ 2.Krásnu jednofarebnú bordovú blúzku s golierikom, košeľového typu, oblečená asi 2x, nesedí mi veľkosť,bez poškodenia. Zloženie 62% viskóza a 38%polyester,cena 3€ 3.Riflovu blúzku svetlomodrej farby JUST NOW TRUE SENSE, rovný košelovy strih,zapínanie na cviky, bez poškodenia, cena 3€ 4.Veľmi málo používanú krásnu svetlomodru blúzku s golierikom, materiál je bavlna,má škvrnu na golieri preto ju ponúkam za symbolickú cenu 1€, prípadne DARUJEM pri nákupe inej blúzky z môjho bazariku. Na SMS nereagujem,volajte,resp.píste na email.
Predám tielko Mohito
Predám tielko Mohito, na zaväzovanie, na zips na boku, top stav, raz oblečené. Veľkosť XXS, značka Mohito. Farba svetlomodrá. Osobný odber Dunajská Lužná alebo cena a poštovné.
Blúzka zn.Mohito
Predám málo nosenú blúzku zn.Mohito s 3/4 rukávom, veľkosť 34.
Predám blúzku Reserved, 36, málo nosená
Predám blúzku Reserved, 36, málo nosená
Nenosena bluzka Mohito, 36
Predam iba opranu lahku bielu bluzku z viskozy, Mohito, 34 (skor 36-38- volny strih). Cena 7€ (PC cca 20€). Osobne v BA alebo postou.
Blúzka, MOHITO, veľ.L
Predám vôbec nenosenú blúzku, zn.MOHITO, veľ. L.