bazár, predaj, inzercia, predám

predám pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám úplne novú pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1 s kapucńou.Veľkosť XL.Farba olivova,teplá podśivka ćiernej farby.Material 100 perc.nylon a podšivka 100 perc.polyester.Rozmery-prsia pod pazuchami 64 cm,ramena-54 cm,dlźka rukňavu od ramena nadol 69 cm.dlžka chrbta merana od krku nadol aj s úpletom-70 cm.Póvodna cena 79,90 eu,bunda bola zakúpená v Nemecku.Cena je aj s pośtovnym-dobierka.
predám pánsku bomberu zn.Brandit Hooded MA1
Podobné inzeráty
Zimná bunda Brandit
Predám zimnú bundu Brandit M65 GIANT. Veĺkosť 4XL. Nosená ani nie jednú sezónu.
Zľava - Nová pánska bunda Mammut Zinal HS Hooded Jacket
Nová (s visačkami), nenosená bunda Mammut Zinal HS Hooded Jacket, velkosť S. Vhodná na outdoorové aktivity, skialp alebo aj na bežné nosenie. Bluesign®, Dry Technology, DWR, Mammut Easy combine, Mammut Georganic 3D Technology. Bežná cena 220+ EUR, poštovné v cene. Viac info:
Zľava - Nová pánska GTX bunda Mammut Seon Pac HS Hooded
Nová (s visačkami), nenosená bunda Mammut Seon Pac HS Hooded Jacket, velkosť XL, farba Black. Vhodná na outdoorové aktivity, skialp alebo aj na bežné nosenie. Bluesign®, GORE-TEX® Paclite. Bežná cena 250+ EUR, poštovné v cene. Viac info a fotiek:
predám pánsku  bundu zn.Brandit Giant M-65
Predám úplne novú pánsku bundu BRANDIT GIANT camufláž,švédsky vzor,veľkosť XXL.Bunda bola len vyskušaná,nebola vôbec nosená, má odnímateľnú teplú podšivku a v limci uloženú kapucńu.Povodná cena 136 euro.Cena je aj s postovným-dobierka.
predám pánsku bundu zn.BRANDIT-M65 GIANT
Predám zánovnú pánsku bundu zn.BRANDIT M65 Giant,veĺkoť XXL pieskovej farby aj s teplou odnímateĺnou vložkou.Bunda bola len párkrát oblećená,je ćistá a nepoškodená.Póvodna cena 120 eu.Cena je aj s poštovným-dobierka.
predá,m pánsku bundu bomberu,zn FISHBONE
Predám pánsku zánovnú maskáćovú bomberu zn,FISHBONE,veĺkosť Xl,material nylon,bunda je podśitá teplou podśivkou.Bunda bola parkrát oblećena a je ako nová.Nápisy na bunde sú vyśité.Cena je aj s poštovným-dobierka.