bazár, predaj, inzercia, predám

Predám pánsku koženú bundu zn. Tom Tailor

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám málo nosenú pánsku bundu značky Tom Tailor.
Veľkosť M
Cena 30€
Predám pánsku koženú bundu zn. Tom Tailor
Podobné inzeráty
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
2x jarná bunda veľ.M, Tchibo a Tom Tailor
1/ Jarná bunda Tchibo, veľ. M Dámska bunda Tchibo, farba oceľovo modrá, veľ. M, rozmery: dĺžka 61cm, pod pazuchami 2x46cm, rukáv 63/46cm. Bunda je z eko kože, je kvalitná, veľmi pekná. Nosená minulý rok popri iných, veľmi dobrý stav. Fotky okrem katalogových sú reálne pred vložením inzerátu. Cena 13€ + poštovné. 71 2/ Jarná bunda Tom Tailor, veľ. M Dámska bundička zn. Tom Tailor, veľ. M, rozmery: dlžka 62cm. pod pazuchami 2x52cm, rukáv od krku 72, od pleca 61 a od pazuchy 46cm - rukávy sa dajú roll-up vypnúť na 3/4 dlžku. Bundička je vhodná na jar, jeseň - ale aj na chladnejšie letné rána. Nosená, nepoškodená, veľmi dobrý stav. Cena 14€ + poštovné. 592 Pri kúpe obidvoch je cena 26€ už aj s doporučeným poštovným.
Tom Tailor jarná bunda M
Predám nosenú pánsku jarnú bundu značky Tom Tailor. Veľkosť M. Bunda je v dobrom stave. V prípade záujmu osobný odber v BA alebo posielam na dobierku.
NOVÁ pánska bunda Tom Tailor
Predám úplne novú pánsku bundu Tom Tailor veľkosti XXXL. Pôvodná cena 120 eur, ponúkam za 80 eur. Osobný odber Košice-Terasa. Prosím primárne kontaktovať prostredníctvom SMS alebo mailom.
Bunda Tom tailor
Predám malo nosenú prechodnou pánsku bundu Tom Tailor v super stave. Veľkosť L. 25€
Pánska bunda Tom Tailor
Ponukam na predaj túto pánsku bundu Tom Tailor. Je v top stave, minimálne nosena. Je to bunda, určená skor na prechodne obdobie (jar-jeseň). Veľkosť bundy L. Cena 30eur.