bazár, predaj, inzercia, predám

Predám pánsku tašku TH

Kategória: Ostatné

Predám tmavomodrú pánsku tašku cez plece Tommy Hilfiger, nenosenú
Rozmery 20x22 cm,(v x š)
Vonkajšia priehradka na zips, vo vnútri dve priehradky, jedna na zips.
Predám pánsku tašku TH
Podobné inzeráty
Predam pansku tašku cez rameno
Predam pansku tašku cez rameno Polo. Cisto nova cena 35e
Predám pánsku crossbody tašku MICHAEL KORS
Predám úplne novú pánsku Crossbody tašku MICHAEL KORS, originál, žiaden fejk, cena 80€ “pôvodná cena 350€”.
Predám koženú tašku ľadvinku okolo pása cena 12,-€
Predám novú čiernu pánsku koženú tašku ľadvinku okolo pása s plastovou sponou /klips/ rozmery na fotografiách, cena 12,-€ + k tomu darujem koženú čiernu pár krát použitú pánsku tašťičku a malé puzdierko na opasok. Tel. Na aliexprese sa predáva v akcií teraz za 19€. Je to pravá koža. Odkaz na Aliexpres:
Predám tašku
Predám tašku od boltu nakoľko som si tašku kúpila tak ju posúvam ďalej taška je moja nenosím ju nikomu vracať má jeden zips vo vnútri poškodení ale už je dobrý som ho opravila tašku posúvam ďalej nakoľko končím z bolt pre viac info sprava
Predám školskú tašku Explore
Predám používanú školskú tašku Explore 2 v 1. Je bez poškodenia, má pevný chrbát, dobre sa nosi. Taška je navrhnutá tak, že sa dá rozopnúť a sú z neho 2 menšie batohy alebo jedna veľká školská taška. Menší batoh je dobré využiť na školské výlety alebo prechádzky, turistiku, kedy nie je potrebné nosiť veľkú tašku. Osobný odber alebo + poštovné.
Predám tašku na notebook
Predám malopouživanu tašku na notebook 15,6" tmavomodrej farby, kvalitne pevné prevedenie, tašku držia ešte teraz v elektre za 40 €, dôvod predaja, kúpa väčšieho notebooku. Pošlem aj na dobierku +3,50€ k cene.