bazár, predaj, inzercia, predám

Predám pastiersky bič

Kategória: Ostatné

Predám pastiersky bič z pravej hovädzej kože, alebo vymením za starú koženú žinenku. Cena dohodou, záleží od dĺžky a výzdoby. Fotky aktuálne vyrobených bičov pošlem emailom. Stránka pre nadšencov pastierskych bičov: ( nie je to internetový obchod )
Tel. kontakt v prac. dňoch až po 14:00
Predám pastiersky bič
Podobné inzeráty
Tradičný pastiersky bič - nový
Predám nové pastierske biče vlastnej výroby. Každý bič je možné vyrobiť aj bez cínovanej rúčky, taktiež v rôznych dĺžkach, s monogramom, prípadne inou požiadavkou. Neváhajte sa spýtať. Cena je variabilná a zohľadňuje použité materiály a postupy. Dĺžka: 2,5-3,5 m, farba: prírodná/hnedá. Jedinečný darček: Ak máte nejakého známeho či máte v rodine milovníka tradície a folklóru, potom je pastiersky bič tým vhodným darčekom pre neho. Pastierske biče je možné vyrábať i personalizovane, a to podľa požiadaviek každého zákazníka. Okrem iného je každý jeden pastiersky bič jedinečný.
Predám pastiersky bič
Ponúkam na predaj pastierske biče vlastnej výroby. K dispozícii je pletenec z troch, štyroch a ôsmich šmihlí. Na bič je možné dodatočne vyraziť číslice, mena…. Bič je jedinečný meninovy alebo narodeninový darček a poteší každého milovníka ľudovej tradície a kultúry. Každý bič je zabalený v krásnej a praktickej taške viď obrázok. Neváhajte má kontaktovať telefonicky pre bližšie informácie.
Pastiersky opasok
Predám pastiersky opasok, dĺžka 107cm.cena 180€+pošta.
Slovenský pastiersky bič
Dobrý deň. Vo voľnom čase sa venujem pleteniu pastierskych, austrálskych a westernových bičov. Ceny dohodou, podľa výberu biča. (Začínajú na 50€)
Eroticka sada - putá, bič, obojok..
Sada pre milovníkov ostrých hrátok v spálni. Pre priaznivcov bondage. a pary, ktoré sa nechcú v spálni nudiť. Všetko je nové, nepoužité a zabalené. Predám samostatne alebo ako celú sadu Putá na ruky aj nohy - pôvodná cena 81 € Cena 35 € Bič Pôvodná cena 72 € Cena 30 € Obojok s vodítkom Pôvodná cena 81 € Cena 40 € Putá na ruky a nohy 2 Pôvodná cena 121 € Cena 55 € Preferujem predaj celého setu ako komplet, preto pri kupe celeho setu dam zlavu
BIC zapaľovač mini, Slim, MAXI
Predám zapaľovače BIC mini - 10 ks/5€ Slim - 10 ks/6€ Electronic - 10 ks/7€ Maxi - 10 ks/ 7€ Komunikácia mailom. Dobierka, osobný odber Beckov, TT Modranka