bazár, predaj, inzercia, predám

Predám peknú bielú lampu

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám peknú bielú lampu v dobrom stave, 24cm priemer, treba vidieť. Osobný odber.
Predám peknú bielú lampu
Podobné inzeráty
Predam lampu Beurer TL 90
Predam lampu Beurer TL 90 na imitáciu denného svetla. Jedna sa o silnú lampu(10 000luxov), vhodná aj na terapeutické účely. Kupovana v Nay, aktuálne ju tam predávajú za 179,99€. Dovod predaja je jej nevyužitie, stav ako nová. Predam za cenu uvedenú v inzeráte.
predám lampu do detskej izby
Meníme izbu detskú a preto predavame lampu lietadlo kupovanú v Merkury market. Podobnu lampu najdete v Merkuri za 72 eur, niečo ako:
DIZAJNOVÁ LED DREVENÁ LAMPA zn.LINDBY
Predám novú krásnu stojacu LED lampu v škandinávskom štýle s kovovým tienidlom a drevenou tyčou. Veľmi pekne sa dá integrovať do obytného priestoru a zapôsobí kombináciou z bieleho kovu a hrejivého dreva. Praktické kovové tienidlo je polohovateľné podľa potreby a plochý podstavec má taktiež bielu povrchovú a protišmykovú úpravu. Lampa sa ovláda nožným vypínačom v kábli, ktorý je potiahnutý textilom. Rozmery sú uvedené na poslednej foto. Pôvodná cena bola 149 EUR. Predávam vrátane LED žiarovky, ktorá nebola súčasťou pri kúpe lampy. Osobný odber BA začiatok Petržalky alebo poštou+poštovné.
Ikea Stojanová lampa,lampa na čítanie.
Predám bielu stojanovú lampu kupovanú v Ikei.Výška lampy cca 160 cm.Veľmi dobrý stav . Osobný odber v Ružomberku. Kontakt: 0905170 302
Kozmetická lampa
Predám bielu kozmetickú lampu. Používaná ale plne funkčná. Len osobný odber Košice Pri vážnom záujme sa na cene vieme dohodnúť
Stolná lampa bezšnúrová na nabíjanie
Predám stolnú lampu bielu (1ks) alebo čiernu (2ks) bezšnúrovú, na nabíjanie, vhodnú do priestoru, kde nie je zavedená alebo dotiahnutá elektrina, napr. na chalupu alebo do záhrady. Ovládaná je ľahkým dotykom na klobúčik. Nabíjačka je súčasťou. Lampy sú nové, nikdy nepoužité, ani nerozbalené.