bazár, predaj, inzercia, predám

Predám perličkový kúpeľ

Kategória: Ostatné drobné

Predám perličkový kúpeľ. Zastaralý ale plne funkčný. Cena 50,- + dohoda možná.
Predám perličkový kúpeľ
Podobné inzeráty
Medisana perličkovými kúpeľ na diaľkové ovládanie
Predám perličkový kúpeľ Medisana na diaľkové ovládanie. Popis Perličková kúpeľ Medisana zmení kúpeľ vo vani na päťhviezdičkovú kúpeľnú procedúru. Z obyčajnej vane sa vďaka prísavkám a možnosti využiť okrem bubliniek aj masáže a aromaterapia nebudete chcieť nikdy vyliezť. Okrem bubliniek oceníte na perličkovom kúpeli Medisana najmä masážnu funkciu, ktorú môžete s perličkovým kúpeľom kombinovať, bez toho aby ste museli čokoľvek přenastavovat. Stačí na diaľkovom ovládaní stlačiť jediné tlačidlo. Ďalším bonusom je možnosť použitia aromatických prísad, ktoré navodia tú správnu atmosféru. Stav novej veci. Na SMS a email nereagujem, poprosím len volať.
Masážny stroj
Predám masážny prístroj na nohy (perličkový kúpel) s vyhrievanímzn. Elta FM 3830, 85 W.
Masážna vaňa na nohy zn. Elta FM 3830, 85 W
Predám masážny prístroj na nohy (perličkový kúpel) s vyhrievaním zn. Elta FM 3830, 85 W. Cena 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Domaca Jacuzza
Predam bublinkovaciu podlozku do vane, ktora urobi bunlinkovy kupel. Nova, iba vyskusana. Bezchybny stav.
Perličková masážna vaňa na nohy SANITAS
Predám masážnu vaňu na nohy SANITAS SFB 15, použitá iba pár krát. Ako nová. V originál balení aj s návodom. Dôvod predaja - nevyužité. S infračerbeným ukludnujúcim svetlom. Skvelý darček na celý rok. Rôzne funkcie, - Snímateľné príslušenstvo: masážny valček na nohy, masáž reflexných zón - Jemné vibračné masáže - Bublinková kúpeľ nôh s reflexnou masážou nôh - Protišmykové gumové nožičky - Môže byť použitý pre suchú masáž.
Anespa DX Enagic Minerálna iónová voda do kúpeľa a sprchy
Ponúkam na predaj Anespa DX ENAGIC v stave NOVÉ,kompletné balenie. Ilustračné foto. Osobný odber. Exkluzívny systém ANESPA Home Spa premení vašu bežnú kúpeľňu na prírodné kúpele. ANESPA produkuje nepretržitý prúd zdravej ionizovanej minerálnej vody. Odstraňuje chlór a ďalšie škodlivé látky z vody z vodovodu a dodáva bezpečné a zvlhčujúce minerály, ktoré sú prospešné pre vašu pokožku a vlasy. Užite si sprchu alebo kúpeľ v horúcej pramenitej vode ANESPA. * Filter s aktívnym uhlím s Futama - keramickým vnútorným filtrom a s obsahom: Tufa: Minerálny kameň, ktorý sa získava priamo z termálneho prameňa Futamata Radium v japonskom meste Hokkaido. Tento kameň dodáva vode rovnako jemný a relaxačný účinok ako horúci prameň. MIC Stone: Vytvára aktívnu mierne zásaditú vodu, ktorá je priaznivá pre vašu pokožku. Energetický kameň: Generuje silne záporné ióny. Enagic , Kangen vyhľadávanie..