bazár, predaj, inzercia, predám

Predam pivovar

Kategória: Nové projekty

Predam plne funkcny remesleny pivovar s technologiou a nehnutelnostou. Nachadza sa tam aj byt s moznostou ihned sa ubytovat a popritom si riesit pracu. Cele sa to predava za hodnotu technologie plus nehnutelost cize investiciou nic nestratite, naopak vela ziskate. Pomozeme vam vybavit vsetky papierovacky a darujeme vam ochrannu znamku. Budeme velmi radi ak sa najde niekto kto bude pokracovat v nasej cinnosti a nase doterajsie usilie nezanikne.
Jedna sa o pozemok, samotnu stavbu pivovaru s rocnou kapacitou vyroby 2400 hl, technologiu - varna 7 hl, ckt tank 7 hl 10 ks, 30 hl 5 ks a celou vybavou, s nadstavbou - byt r.2014 a starsi dom - moznost vyuzit ako sklad alebo zburat. Pre viac info kludne volajte, posleme vam fotky, stretneme sa a ukazeme.
Predam pivovar
Podobné inzeráty
Predám projekt na Apartmánový dom - atraktívna lokalita
Predám/odstúpim projekt na apartmánový dom v atraktívnej lokalite obce Orechová Potôň (okres Dunajská Streda) situovaný v tichšej časti obce kúsok (cca 150m) od vlakovej stanice. Jedná sa o prestavbu a nadstavbu jestvujúcej budovy na 3.NP Apartmánový dom s 12 bytovými jednotkami. Úžitková plocha objektu 1038,53m2. Plánovaných je 14 parkovacích miest. Pozemok riešeného územia je vo výmere 957m2 z toho plánovaná zastavaná plocha bude 393,8 m2. Orechová Potôň je veľmi dynamicky sa rozvíjajúca obec, nachádza sa tu Materská škola, Základná škola, Kultúrny dom, potraviny, reštaurácia, hostinec, hotel, penzión, ranč, obchodíky rôzneho sortimentu, futbalový štadión, súkromná zoo, vojenské múzeum, kostol, cintorín a taktiež obec je veľmi známa, že je tu profesionálny motoristický areál s pretekárskym okruhom európskeho formátu SLOVAKIA RING. Má skvelú dostupnosť do okresného mesta Dunajská Streda. VLAKOM za 7 min. na ŽS Dunajská Streda AUTOM cca 7 km za 10 min. do Dunajskej Stredy. AUTOBUSOM za 15min. na AS Dunajská Streda Od hlavného mesta Bratislava 41km: AUTOM výborné napojenie na rýchlostnú cestu R7 v Bratislave za 31min VLAKOM za 51min na Hlavnej stanici Bratislava AUTOBUSOM za 61 min na AS Bratislava Momentálne je projekt v štádiu územného konania t.j. čaká sa na jeho vydanie. Projekt apartmánového domu je veľmi zaujímavá investičná príležitosť nielen pre domácich, ale i zahraničných investorov. Sme priami majitelia nehnuteľnosti, poprosím len serióznych záujemcov, ŽIADNE REALITKY!!! Cena odkúpenia projektu 299.000€ bez DPH. DOHODA MOŽNÁ!!!
Predám KVENTIAX
Predam kventiax 25 mg len vazny zaujemcovia
Predám novostavbu rodinného domu
Predám novostavbu rodinného domu v obci Radava,len 2km od kúpaliska Podhájska. Obytná plocha v interiéri 105m2,podlahové vykurovanie, tichá lokalita, 4 izby,solárne panely. Aktuálne je dom v stave holodom:hotové sadrové hladké omietky,elektrika,potery. Možnosť dokončiť si interiér podľa vlastných predstáv do 20-25tis. K domu je pozemok 530m2. Prípojky voda,elektrina,bez plynu.
Predám projekt RD bungalov.
Predám nezrealizovaný kompletný projekt RD. Úžitková plocha domu na 123m2. Projekt je zrkadlovo otočený.
Predám projekt rodin. domu Zafir 85\57
Predám projekt rodinného domu - nepoužitý (5 paré). Dom je riešený ako trojpodlažný, s dvomi nadzemnými a jedným podzemným podlažím a je navrhnutý pre 5-člennú rodinu. Prízemie obsahuje závetrie, zádverie, WC, kuchyňu a šatník a obývaciu izbu. V podkroví je riešená spálňova časť s príslušným hygienickým vybavením. Suterén obsahuje kotolňu, skladový priestor a hobby miestnosť. Vertikálne prepojenie jednotlivých podlaží je dvojramenným točitým schodiskom. Úžitková plocha suterénu je 71,58 m2, prízemia 68,28 m2, podkrovia 67,17 m2. Zastavaná plocha je 85,125 m2.Foto v prílohe.
Predám na mieru robený projekt RD
Predám projekt poschodového RD s garážou. Na prizemi sa nachádza vstupna chotba,technická miestnosť,pod schodami(špajza),kuchyňa,obyvačka,spálna so šatníkom,kúpelna s wc. Na poschodí dve velke izby každá so šatnikom,hosťovska izba,kupelna s wc. Energeticka trieda A Kúrenie podlahove,plynove v kombinacii s rohovym krbom. Mesačne naklady na plyn cca 60€. Zastavana plocha prizemie,vrátane terasy 185 m2. Podlažie 62 m2.