bazár, predaj, inzercia, predám

Predám plážovú osušku Philip plein

Kategória: Ostatné

Predám nove plážové osušky Zn. Philip plein. Nové rozmer 160 x 99 cm. Osobný odber v KE. Posielam aj poštou po uhradení platby vopred na účet. Kontakt mail alebo telefonický. Nie sms! Ďakujem
Predám plážovú osušku Philip plein
Podobné inzeráty
Predám plážovú tašku
Predam uplne novu plazovu tasku, uzavieranie na suchy zips, 1 vrecko dnu (na kluce ci peniaze), z vnutra pogumovana, takze by mala byt nepremokava. Poslem aj postou.
Na predaj plážová osuška Emporio Armani
Predám plážovú osušku zn.emporio rmani čiernej farby s farebnými výšivkami loga značky. EA7 osuška je nová. Rozmer dĺžka 160 CM šírka 103 CM. Posielam aj poštou po uhradení platby vopred na účet. Osobný odber v Košiciach.
Philip Kotler
Philip Kotler- 8 stratégií rastu Jak ovládnout trh Predám túto knihu. Je v podstate nová, použitá minimálne, len na doplnenie citácie v mojej seminárnej práci.
Pol Pot : Historie děsivého snu , Philip Short
- stav knihy viz. foto - kniha jako nová , v super stavu včetně přebalu - po dohodě lze i na dobírku - Pol Pot : Historie děsivého snu , - Philip Short - Obsáhlá biografie je výsledkem a shrnutím dlouhodobé vědecké práce historika a dálněvýchodního korespondenta BBC Philipa Shorta, který pátral po příčinách hrůz polpotovského režimu nejen v archivech, ale i v terénu. Čtenářům se dostává do rukou obsáhlá reportáž, která se opírá nejen o výpovědi očitých svědků z nejbližšího okolí kambodžského vůdce, ale i o dosud nezveřejněné informace z čínských, sovětských a vietnamských archivů. [ Zdroj: Web ] Žánr: Literatura naučná, Biografie a memoáry Vydáno: 2005, BB art Originální název: Pol Pot: Anatomy of a Nightmare, 2000 Překlad: Petra Andělová Počet stran: 596 Jazyk vydání: český Vazba knihy: pevná / vázaná s přebalem ISBN: 80-7341-610-7
Predám tenisky Philipp Plein
Predám tenisky Philipp Plein úplne nové,nepoužité…. Veľkosť 43. Dôvod predaja: Nesadla mi veľkosť.
Okuliare Philipp Plein SPP005
Predám originál Philipp Plein slnečné okuliare,takmer nenosené. Kupované v Duose BA. Cena nových je 400€. Stav je bez známok opotrebovania, bez škrabancov. Osobný odber, alebo pošlem poštou pri prevode sumy po dohode na účet.