bazár, predaj, inzercia, predám

Predam plechovu bedňu

Kategória: Ostatné

Predam plechovu bedňu o rozmeroch cca 110x170x70 cm. Cena 70 euro.
Predam plechovu bedňu
Podobné inzeráty
Predám zachovalú šatňovú plechovú dvojdverovú skriňu
Predám zachovalú šatňovú plechovú dvojdverovú skriňu! Ponúkam vám zachovalú šatňovú plechovú dvojdverovú skriňu za výhodnú cenu 35,-€. Táto skriňa je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý úložný priestor s jednoduchým a elegantným dizajnom. Hlavné vlastnosti tejto šatňovej plechovej dvojdverovej skrine: Zachovalý stav: Skriňa je v dobrom zachovalom stave, čo zaručuje jej trvácnosť a funkčnosť. Je vyrobená z kvalitného plechu a vďaka svojej kvalite vydrží ešte mnoho rokov. Veľký úložný priestor: Skriňa disponuje dostatočným množstvom priestoru pre uskladnenie vašich vecí. Je vhodná na uloženie oblečenia, obuvi, kníh, dokumentov a ďalších predmetov podľa vašich potrieb. Dvojdverový dizajn: S dvomi dverami získate jednoduchý prístup k vnútornému priestoru skrine. Univerzálny vzhľad: Skriňa má jednoduchý a čistý vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych interiérov. Môžete ju umiestniť do šatne, kancelárie alebo dielne. Táto zachovalá šatňová plechová dvojdverová skriňa je skvelou príležitosťou za výhodnú cenu 30-35,-€. Nezmeškajte túto príležitosť získať praktický a štýlový úložný priestor pre vaše veci.
Predám plastovú bedňu 600 l
Predám alebo vymením ( za IBC 600l ) plastovú bedňu 600l v zachovalom stave. Dóvod- bedňa nieje vhodná na dlhodobé napustenie vodou. Len volať, na sms neodpovedám.
Predám vojenskú bednu
Predám vojenskú bednu v dobrom stave
Predám drevenú bednu
Predám drevenú bednu 120x70x80
Predam plastovu bednu 500-550l.
Predam plastovu bednu 500-550 l. Vhodnu na predaj ryb, zber hrozna, uskladnenie odpadu a pod. Cena 100 Eur Juro
Predám železnú bedňu na zamkýnanie
Predám železnú zatváraciu bedňu na náradie, alebo podľa uváženia. môže sa aj uzamknúť. 55x55cm a hlbka je 26 cm. Treba premaľovať. Iba osobný odber.