bazár, predaj, inzercia, predám

Predám plne funkčný kotol Modratherm

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám 24kw plynový kotol Modratherm. Kotol je plne funkčný. Kotol sa stále používa, preto je ešte zapojený. Predám aj s čerpadlom a priestorovým termostatom a rurami na pripojenie do komína.
Predám plne funkčný kotol Modratherm
Podobné inzeráty
Plinove piecky Karma , Modratherm
Predám zachovalé plynové piecky Karma a Modratherm 5kw, a 2,5kw cena za kus 25€ pri rýchlom jednaní dohoda . Karma 5kw 3 ks, Modratherm 5kw 3ks Moratherm 2,4kw 4ks Volať vážny záujem.
Gamaty Modratherm - plynové, 3ks
Predám plynové gamatá rôznych výkonov. Na predaj mám nasledovné gamatá: - 2 ks Modratherm PR4 4.06kW: Cena 35 € za kus - 1 ks Modratherm PR2 2.6 kW: Cena 20 € Sú vo výbornom stave a fungujú spoľahlivo. Sú ideálne pre kúrenie na chalupe. Predávajú sa spolu s držiakom a prechodom cez stenu. Predaj je len osobný odber. Ak máte záujem o tieto gamatá, prosím, kontaktujte ma. Pri odbere vsetkych kusov sa dohodneme na podrobnostiach týkajúcich sa ceny a odberu. Nezmeškajte túto príležitosť získať kvalitné plynové gamatá za výhodnú cenu!
Predam plynovy kotol PKM 25E Modratherm
Predam plynovy kotol PKM 25E Modratherm. Servisovany. Teraz odpojeny. Funkčny Info na foto.
Predám kotol ZEUS 30.3 Modratherm
Predám nový nepoužitý kotol Modratherm Zeus 30.3 Je určený najmä na spaľovanie dreva s maximálnou dĺžkou až do 550 mm. Kotlové teleso je vyrobené z vysokokvalitného oceľového plechu, hrúbky 5 mm (steny spaľovacej komory, ktoré sú v styku s plameňom a vodou) a hrúbky 3 mm (steny, ktoré sú v styku len s vodou). Izolačný kryt je vyrobený z oceľového plechu hrúbky 0,8 mm a povrchovo upravený technológiou statického nanášania práškovej farby. Tepelnú izoláciu tvorí minerálna vata. Rošt je liatinový, článkový.
Kachle Gamatky Modratherm PR 4 Plynové
Predám funkčne plynové kachle Modratherm PR 4 na zemný plyn.
Plynová pec MODRATHERM
Predám plynovú pes zn. Modratherm, použitá vo veľmi dobrom stave. Viac info po telefóne. Na cene sa vieme dohodnúť.