bazár, predaj, inzercia, predám

Predam plnicku na plnenie PCP vzduchoviek

Kategória: Poľovníctvo, lov

Prepúšťací ventil.Ventyl je novy so sadou nahradnych tesneni s dlhou 50 cm hadicou pre pohodlne plnenie. Bezny zavit G5/8 pre potapacske flase s vnutornym zavitom. Manometer je v Baroch do
350 Bar. Poslem na Dobierka kdekolvek + 3.90€. Pripadne poradim alebo dodam v ramci moznosti komponenty.Jednoduche spojenie s quick fill plniacim pinom cez spojku vid. posledny obrazok v galerii( jedna strana samec a druha 1/8 zavit bezny na quick fill pinoch) alebo priamo s koncom hadice ( rychlospojkou ) zalezi podla typu PcP. Inzerat plati do vymazania.Poslem aj do CZ, pripadne viem poslat po trase SK Praha, vyzdvihnutie niekde na benzinke alebo odpocivadle na dialnici po dohode.
Postovne 4€ 1TR
airsoft / paintball / vzduchovka / PCP / puškohled / reduktor / quick fill pcp

Ked sa mi nemozte dovolat napiste mi sms alebo email. Bohuzial v praci nemam signal.
Predam plnicku na plnenie PCP vzduchoviek
Podobné inzeráty
predam plnicku na pcp
plniaca hadica na plnenie PCP a painbal,volajte
PCP vzduchovka SPA snowpeak artemis PP700w 4.5mm
PCP vzduchovka SPA snowpeak artemis PP700w 4.5mm Jednoručná pištoľ PCP na stlačený vzduch vyrobená spoločnosťou SPA. Tento model sa vyznačuje veľkou kazetou s objemom 67,5 cm3, ktorá je zakončená priehľadným manometrom. Vďaka manometru môžeme rýchlo a jednoducho skontrolovať aktuálny stav tlaku. Kazeta sa plní klasickým rýchloplniacim adaptérom s priemerom 7 mm. Pri plnení stačí zasunúť adaptér do plniaceho otvoru. Chrómová spúšť je chránená hliníkovým oblúkom. Tvarovaná rukoväť sa dobre drží v pravej aj ľavej ruke. Vďaka dostatočnej dĺžke prsty neprekrývajú profil rukoväte. Tento jednoranový model sa nabíja klasicky zozadu, stačí otočiť kryciu klapku a vložiť granulu. Pred výstrelom musí byť kladivo naklonené. Dvojito drážkovaná hlaveň zaručuje tichú a presnú streľbu. Výkon cca 15J. Vzduchova prešla zaleštením plôch regulátora, a zarovnaním vstupu a ústia hlavne, inak v pôvodnom stave. V cene je PCP vzduchovka, orechová pažba a predpažbie od LukyHenry ako aj originálna pištoľová pažbička, plniaci pin, pridám 2 neotvorené a jednu polonačatú krabičku diaboliek JSB exact RS 4,52. Za doplatok 40€, možno s púzdrom na fotke. Za doplatok 30€ s kolimátorom s červeným a zeleným podsvietením (veľkosť bodky 3MOA) a redukciou z 11mm na 22mm weaver. Na dobierku, len s poštovným vopred. Najlepšie osobne.
PCP Vysokotlaký kompresor-autostop
Predam-Vysokotlaký kompresor je určený na plnenie tlakových fliaš a plnenie kartuší PCP zbraní. Vysokotlaký kompresor je tvorený hnacou jednotkou - motorom o výkone 1800W a dvojstupňovou kompresnou jednotkou tlaku. Vzhľadom na vysoký tlak a tým vyvolané zahrievanie je kompresor vybavený vodným chladením a digitálnym ukazovateľom teploty motorovej časti. Teleso, ktoré je ochladzované je z kvalitnej duralovej zliatiny, ktorá okrem výbornej tepelnej vodivosti nepodlieha korózii. Motor má plne medené vinutie, čo zabezpečuje dlhú životnosť. Balenie obsahuje vodné čerpadlo spolu s vodnou hadičkou, tlakovú hadicu, teplomer, náhradné tesnenia, olejovú zátku a tesniace skrutky (ventilčeky). Kompaktné rozmery, hmotnosť cca 17 kg predurčujú tento kompresor ako najoptimálnejšie a najkomfortnejšie riešenie plnenia tlakových nádob a kartuší. Naplnenie štandardnej kartuše trvá max cca 90 sekúnd.Pracovny tlak je 300 barov.
športová pištoľ Feinwerkbau Mod.2 Kal.4,5mm
CO2 pištoľ Feinwerkbau Mod.2 pre pravorukých strelcov, kal 4,5 mm na CO2. Používa sa na športovú streľbu na 10 m alebo aj rekreačnú streľbu na iné vzdialenosti. Ide o predchodcu PCP vzduchoviek na stlačený vzduch. Hnacím médiom je CO2, ktorým sa plní kartuša priamo z hasiaceho prístroja. Výhoda oproti PCP vzduchovkám je lacné strieľanie bez potreby pumpy alebo kompresora.
športová pištoľ Walther CP2
CO2 pištoľ Walther model CP 2 pre pravorukých strelcov, kal 4,5 mm na CO2. Používa sa na športovú streľbu na 10 m alebo aj rekreačnú streľbu na iné vzdialenosti. Ide o predchodcu PCP vzduchoviek na stlačený vzduch. Hnacím médiom je CO2, ktorým sa plní kartuša priamo z hasiaceho prístroja. Výhoda oproti PCP vzduchovkám je lacné strieľanie bez potreby pumpy alebo kompresora. Tesnenie ventilu a pružina úderníka boli obnovené, technicky je absolútne v poriadku.
Pcp vzduchovka tuxing filter na kompresor 300bar
Predám tento filter na kompresor 300bar Je úplne nový pôvodné balenie. Osobne Nitra alebo Packeta Cena 80€ Tuxing compressor, Pcp kompresor , Pcp vzduchovka , co2 fľaša 300bar