bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Plynová varná platňa

Kategória: Ostatné

Predam Plynová varná platňa pouzita v peknom stave .
Predam Plynová varná platňa
Podobné inzeráty
Plynová varná doska ELECTROLUX EGT6242NVK
Predám nikdy nepoužitú a nikdy nenamontovanú plynovú dosku ELECTROLUX EGT6242NVK. Všetky montážne prvky sú k dispozícii. Plynová varná doska bola len rozbalená. Plynová varná doska sa nám nehodí do novej kuchyne.
Plynova varna doska Gorenje retro
Gorenje retro plynova varna platna, bezova
Plynová varná doska
Predám používanú,ale zachovalú pylnovú varnú dosku s elektrickým zapaľovaním. Varná doska má prirodzené znaky opotrebenia, ale je plne funkčná.
Plynova varna doska na propan-butan
Predam nerezovu plynovu varnu dosku s 2 horakmi a elektronickym zapalovanim na propan butan. Trysky na propan-butan su uz namontovane. Varna doska je neposkodena, plne funkcna - 40€ a predava sa aj s 10kg plnou flasou - 60€ vratane regulatora tlaku a plynovej hadice, spolu 100€. Rozmery 51x27 cm.
WALTHER -PLYNOVÁ xpanzná pištol
WALTHER -PLYNOVÁ expanzná pištol Expanzná ( plynová) pištoľ Walther P22 kovový záver, polymérový rám, kal. 9mm P.A.K., , dĺžka 154mm, hmotnosť 440g. Pištol Walther je spoľahlivá zbraň , ľahká, skladná, vhodná na každodenné skryté nosenie. Zbraň je zaregistrovaná. v LEVICIACH. Pre zobrazenie mojich ďalších inzerátov... klikni na moje meno. Poprosím volať len pri serióznom záujme. Keď nedvíham skúste neskôr, alebo píšte na môj e-mail : furtdacofurt1@ (+ Váš tel.kontakt )
Vankúše vanilková farba ľanové plátno, výšivka+dečka
Vankúše z ľanového plátna , obrus Ponúkam na predaj Vankúše z ľanového plátna viď foto. Vankúš o rozmere- 50 x 50 cm sú ušite z čisto ľanového plátna ,vankúše majú vnútornú výplň, taktiež čistá bavlnená látka s antialergickou výplňou.Vankúše sa dajú ošetriť aj doma v práčke, Cena za KUS---28 EUR. V TEHLOVOM PREVEDENÍ. Ponúkam na predaj vankúše z tkaného plátna zapínanie na gombíky, výplň antialergická,viď foto o rozmere-40 x 45 cm, vankúš je čistý voňavý dá sa ošetrovať aj doma samozrejme,vankúš posielam aj s výplňou-predaj spolu-4 kusy ako na foto. Cena za kus---28 eur. TVÁRE DÁM-3 kusy Ponúkam na predaj vankúše 3 kusy viď foto, vankúše o rozmere-47 x 65 cm, vankúše sú aj s vnútornou výplňou-dajú sa rozopnúť vyvliecť a vyprať samozrejme aj doma, cena-predaj iba spolu---81 eur. Obrus-s kláskom a modrým kvietkom-135 x 122 cm veľký + 3x malý obrúsok viď foto,obrus je ručne vyšitý krížikovou technikou,na čistej paname, cena je za set obrusov---70 EUR. ob č 67, Smalt už predaný, Dečka hnedá háčkovaná---50 eur, CENA+POŠTOVNÉ.