bazár, predaj, inzercia, predám

Predám podložku pod šľapky

Kategória: Bicie nástroje

Predám podložky pod šľapky Roland NE 10 Noise eater. Super vec na odhlucnenie úderov a otrasov šľapky na elektrických bicích. Mám 2 kusy pre dvojslapku.
Úplne nové malo používané.

Predám podložku pod šľapky
Podobné inzeráty
ROLAND PDA-140. NOVÝ
Prodám úplně nový Floor Tom, pouze vyzkoušený ROLAND PDA-140MS. Podložka je ve výborném stavu a nejeví známky opotřebení. Podložka má pod síťkou 3 senzory. Mohu zaslat i na dobírku. Poštovné je v ceně! Drum-Tec nabízí novou podložku za 529 € + poštovné. Mohu zaslat i na dobírku, nejlépe přes Zásilkovnu /+5€.
ROLAND PDA-120MS.
Prodám nevyužitý, pouze vyzkoušený ROLAND PDA-120MS. Pad je ve výborném stavu, bez známek opotřebení. Pad má pod síťkou 3 senzory. Mohu zaslat i na dobírku, nejlépe přes Zásilkovnu + 5€. Drum-Tec nabízí novou podložku za 479€ + poštovné.
Bubny na chodníkové hranie jungle set
Predám Jungle set MAPEX s nožičkami a podperou Gibraltar pod šlapku s ramenom a činelkou vhodné aj ako pochodové bubny na chodníkové hranie na svadby, odobierky do dychovky alebo ako vysokohorský bubnový set. Kopák značkový Mapex Mars rozmer 14x12", malý bubon(rytmičák) kovový 10x5" alebo Gretch drevený 10x5,5" z perfektným zvukom. Tlmenie blany Remo a Evans, trák na nosenie, paličky a vyrezaná rezonančná 4" diera z nalepenou výztuhou diery v chrómovej farbe. Super skladné na prepravu rozmer len 52x 36x 31 cm. Možnosť zaslať aj na dobierku. Cena s kovovým rytmičákom 490 €, S dreveným Gretch 460 € aj vrátane šlapky Mapex na kopák. V mailových odpovediach prosím uvádzať aj tel. kontakt lebo sa mi stalo, že moje odpovede skončili v SPAME !!!
Cajon Studio Mod.Andalucia
Profesionálny Cajon Mod.Andalucia, vďaka prednej časti z bukového dreva a zadnej časti so zosilneným otvorom, nám cajon Sevilla ponúka dobre vyvážený zvuk s jasnými, dobre definovanými výškami a suchými basmi s nízkymi tónmi. Tento cajon má nový a vylepšený systém externého ladenia a vrchnú podložku na sedenie. Pri osobnom,kontaktovať telefonicky Viac info:
Cajon Studio Mod.Sevilla
Profesionálny Cajon Mod.Sevilla, vďaka prednej časti z bukového dreva a zadnej časti so zosilneným otvorom, nám cajon Sevilla ponúka dobre vyvážený zvuk s jasnými, dobre definovanými výškami a suchými basmi s nízkymi tónmi. Tento cajon má nový a vylepšený systém externého ladenia a vrchnú podložku na sedenie. Pri osobnom,kontaktovať telefonicky Viac info:
ROLAND PDA-100MS.
Prodám nevyužitý, pouze vyzkoušený ROLAND PDA-100MS. Pad je ve výborném stavu, bez známek opotřebení. Mohu zaslat i na dobírku, nejlépe přes Zásilkovnu + 5 €. Drum-Tec nabízí novou podložku za 479€ + poštovné.