bazár, predaj, inzercia, predám

Predám pohovku Klippan (Ikea) +zdarma dvojpodlažný stolík

Kategória: Sedacie súpravy

Predám dvoj pohovku klippan, bielu z umelej kože,zachovalý stav, mierne popraskaná (viď.foto), je možné dokúpiť nový látkový poťah v Ikei, a k nej dám zdarma sklenený dvojpodlažný čierny stolík na kolečkách (tiež Ikea), osobný odber.
Predám pohovku Klippan (Ikea) +zdarma dvojpodlažný stolík
Podobné inzeráty
IKEA Klippan + 2 originálne poťahy
Predám staršiu dvojpohovku IKEA Klippan (koženková, biela, pevnejšia ako látková) v dobrom stave + dva originálne poťahy IKEA (Sivý a s čierno-bielymi vzormi). Pohovka má cca. 13 rokov, relatívne málo používaná. Pohovka nie je rozťahovacia. Dôvod predaja - kúpa novej. Osobný odber Pusté Sady. V prípade otázok ma môžete kontaktovať telefonicky alebo mailom.
IKEA KLIPPAN
ponúkam na predaj dve sedacie súpravy vo veľmi zachovalom stave / ako nové. obe sedačky boli malo používané, slúžili len ako dočasne sedenie. farba: Bomstad čierna eco koža na sedačky sa dá dokúpiť aj originál poťah ktorý má estetický aj ochranný charakter. parametre: Odolné kovové pružiny v sedadle dodávajú pohovke pohodlie. Môžete si na nej užívať celé roky oddychu. Pevný poťah Bomstad je vyrobený z odolného materiálu, ktorý je na dotyk ako koža. Látka je vyrobená zo zmesi polyesteru a bavlny a je potiahnutá ochrannou polyuretánovou vrstvou. Poťah sa jednoducho udržiava čistý, pretože ho možno utrieť špongiou namočenou vo vode alebo jemnom čistiacom prostriedku. Rozmery Šírka: 177 cm Hĺbka: 88 cm Výška: 66 cm Hĺbka sedadla: 54 cm Výška sedadla: 43 cm
IKEA ANGSTA
Predám rozkladaciu pohovku s ležadlom. Kupovaná bola v 12/21, bola v hosťovskej izbe takmer nepoužitá, bol cez ňu preložený chránič alebo na nej boli odložené deky a vankúše. Pohovka, ležadlo a dvojlôžko v jednom. Pohovku môžete veľmi rýchlo a jednoducho premeniť na priestrannú posteľ. Stačí vytiahnuť spodný rám a zložiť chrbtovú opierku.
Grönlid rozkladacia sedačka Ikea
Predám rozkladaciu sedačku Grönlid z Ikea. Daju sa na nu kupit nove potahy v Ikea. Matracový poťah je zašpinený (vid. na 5. foto) Predávam ju za 400€ z vánkúšmi(4ks) a z matracom v obchode stojí 880€. Inzerát platí do zmazania! Prosím píšte SMS Link na sedačku:
Sedačka Karup a Kreslo Ikea
Predám používanú variabilnú pohovku od Karup Design. Cena: 200Eur Prikladám link pre parametre, kde je nová stále v predaji: Predám používané kreslo z Ikei Cena: 120Eur Prikladám link pre parametre, kde je nová stále v predaji: Preferovaný predaj ako set,pri odkupe obidvoch kusov možná zľava. Možnosť kúpiť aj jednotlivo.
rozkladacia 3 pohovka z úložným priestorom
Predám málo používanú rozkladaciu 3 pohovku Ikea Friheten (tmavo sivá)