bazár, predaj, inzercia, predám

Predám posypovú soľ

Kategória: Ostatné

Predám posypovú soľ, vrecia 25 kg, spolu 7 ks vriec. Uvedená cena za všetko. Inzerát platí do zmazania.
Predám posypovú soľ
Podobné inzeráty
Predám posypovú soľ balenú v 25kg vreciach na palete 1200kg
Predám krmnú/posypovú soľ balenú po 25kg zrnitost 0-2mm. Soľ je určená na krmné účely ale môže sa použiť aj na zimnú údržbu ako posypová soľ. Obsah chloridu sodného 99% S protihrudkovacou látkou. Soľ je bielej až šedej farby, v závislosti od ložiska ťažby. Cena je uvedená za 1200 kg vrátane DPH. Možnosť prepravy vrámci Slovenska paletovou prepravou +50€. Soľ máme skladom celoročne dodanie do 3 pracovných dni. Kontakt mail/mobil kedykoľvek. Ďakujeme
Bazénová soľ 25kg
Predáme kvalitnú bazenovu soľ máme aj taliansku morskú soľ v 25kg vreciach. Vhodná aj na varenie. Mame skladom priemyselnú,krmnu soľ a iné. Cena vrátane DPH. Možnosť dovozu pri väčších množstvách. (10 balení nieje väčšie množstvo). Sme veľkoobchod možnosť dodania aj v paletových množstvách. Morská sol 12eur. Bazenova Saltech 9eur. Tabletovana sol 10e.
Solárne panely + 300 L zásobník
Dobrý deň, predám komplet set solárnych panelov (2ks) + bojler + všetky potrebné veci na spustenie celej sústavy. 1. Solárny kolektor SOL 250-V 2ks 2. Nepriamoohrevný zásobník UBVT 300 DC 1ks 3. Expanzná nádoba 18 l 1ks 4. Čerpadlová skupina Eco+ 1ks 5. Prepojovacia sada pre 2 kolektory 1ks 6. Základná upevňovacia sa pre 2 kolektory (rovná strecha SOL 200-V a SOL 250-V) 7. Nemrznuca zmes do kolektorov 25 Litrov Všetko je nové, zabalené, ani raz nespustené. Od všetkého mám doklad, záruku. Predám aj samostatné panely bez bojlera (cena 2100€) Viem dohodiť aj veľmi šikovného vodára ktorý má s týmto bohaté skúsenosti. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať.
Tabletovaná soľ do zmäkčovača
Predám tabletovú soľ do zariadení na úpravu vody (zmäkčovanie vody, odstránenie dusičnanov, atď.) Kvalitná Rakúska štvorhranná soľ 99,9%. Top 1 na trhu! Pri väčšom odbere viem zabezpečíť aj prepravu . Kus 25kg /10€
Elektrický mlynček na korenie a soľ PRESIDENT, 2 v 1
Elektrický mlynček na korenie a soľ PRESIDENT, 2 v 1 / Tescoma
Cheyenne Sol Nova
Predám tetovací strojček Cheyenne Sol Nova aj so zdrojom Power Unit 2. Strojcek v bezchybnom stave. Zdvih má 3,5mm takze je výborný na učenie sa. Zdroj má malú chybičku pri napájaní šlapáka. Ale nemá to vpliv na chod zdroja. Šlapák nieje v podstate ani potrebný. Ani som ho nepoužíval.