bazár, predaj, inzercia, predám

Predám použitú bielu tehlu

Kategória: Stavebný materiál

Predám bielu tehlu, bola použitá na stavbu komína a je aj vhodná na stavbu komína v počte cca 400 ks. Tehla sa nachádza v Banskej Štiavnici.
Predám použitú bielu tehlu
Podobné inzeráty
Predám bielu tehlu.
Predám bielu tehlu cca 800 ks. Cena za ks 0,50 palety grátis 2ks.
Predám použitú dierovanú tehlu
Predám použitú dierovanú - voštinovú tehlu. Tehly sú z rozobratých priečok, očistené a uložené na paletách po 150ks. Na paletách sú uložené len celé kusy. Rozmer tehál: dĺžka 24cm, šírka 11cm, výška 11cm. Cena za kus 0,20€ Momentálne prichystaných 900ks Minimálny odber 150ks (jedna paleta, 30€) Lokalita: Strečno Palety nie sú v cene. Pri nakladaní sa dá vozík/auto pristaviť až priamo k paletám. Inzerát platí do zmazania. ( dierovaná tehla voštinová tehla CDm11 voština voštenka )
Nová tehla
Predám úplne novu prieckovu tehlu,ktorá nebola nikdy pouzita a bola od nova uložená v suchu pod strechou, vyrobena ešte bez chemických prísad, aditiv.Cena za tehlu s dierami 20 centov.Mam aj plnú, úplne novu tehlu , necistenu , cena za kus 30 centov.Len osobný odber v obci Slovenské Pravno.
Tehla pálená / biela tehla
Predám pálenú tehlu očistenú cca 300 ks Ak by ste mali zaujem mam aj bielu tehlu foto pridam neskor
biela tehla použitá očistená 29x14x6,5
predám použitú bielu tehlu, tehla je očistená cca 800 kusov cena 0,30€ + dohoda
Predám brusenu a nebrusenu palenu tehlu.
Predám brusenu a nebrusenu palenu tehlu. Odber na celé kamióny 22 paliet + 100€ preprava. Západné slovensko. Rýchle dodanie materiálu až k vám na stavbu. Potrebné zabezpečiť vykládku.