bazár, predaj, inzercia, predám

Predám pracovné topánky Caterpillar č. 44

Kategória: Topánky, obuv

Predám pracovné topánky Caterpillar č. 44 použité v dobrom stave

Tieto bezpečnostné topánky Caterpillar Outline s oceľovými špičkami a plátmi sú vyrobené z lícovej kože s odolnou gumovou podrážkou. Majú polstrované goliere pre pohodlie okolo členkov a priedušné sieťované podšívky, ktoré udržia vaše nohy v suchu. Táto pánska pracovná obuv má podpornú gumenú medzipodrážku, odnímateľné vložky a rýchly a jednoduchý systém šnurovania.
Predám pracovné topánky Caterpillar č. 44
Podobné inzeráty
Predám topánky Caterpillar č. 45 a č. 43.5
Predám použité pracovné topánky CATERPILLAR č. 45 a číslo 43,5 Pracovná obuv Caterpillar je veľmi ľahká, aby zabránila únave počas dlhých zmien. Sú vodeodolné a zateplené, čo poskytuje ochranu pri meniacich sa poveternostných podmienkach. Tieto topánky spĺňajú normy CSA Grade 1 s kompozitnými špičkami a kompozitnými doštičkami odolnými proti prepichnutiu. Sú tiež odolné voči nárazom. Extrémne protišmykové gumené podrážky pomáhajú udržať nohu na klzkom povrchu. cena nových 249,99 dolárov
Caterpillar č.41
Predám pracovné topánky Caterpillar č.41 použivané, vyčistené v dobrom stave Tieto pracovné topánky majú penové vložky pre väčšie pohodlie. Izolácia Thinsulate spolupracuje s podšívkou z nylonovej sieťoviny, ktorá udržuje nohy v teple bez prehrievania. Gumová podrážka poskytuje vynikajúcu trakciu. Tieto nepremokavé pracovné topánky, ideálne pre stavebných robotníkov, obchodníkov, staviteľov a operátorov zariadení, majú špičky a dosky CSA Grade 1 a sú odolné voči nárazom a prerazeniu. cena nových 279,99 dolárov
Pracovné topánky
Predám úplne nové, nepoužívané pracovné topánky WM , veľkosť 42. (zimné) Predám úplne nové, nepoužívané pracovné topánky WM , veľkosť 41. (letné) Cena za jeden pár 15€ . Predám pracovné topánky ( baganče) číslo 41, úplne nové, nenosené. 10€ Na sms nereagujem. Ak máte záujem, píšte cez poštu, alebo volajte na uvedené telefónne číslo. Osobný odber v Senici, prípadne pošlem poštou - platba vopred na účet (+ 3 € poštovné). Na dobierku neposielam! Klikni na moje meno a pozri moje ďalšie inzeráty.
Predám nové kožené topánky / čižmy CATERPILLAR CAT UK8/EU42
Predám nové kožené elegantné topánky / čižmy CATERPILLAR CAT veľkosť UK8/EU42. Veľmi pohodlné topánky z pravej kože. Farba tmavo-hnedá. Pôvodná cena 129€.
Predám Caterpillar č.42.5
Predám použité pracovné topánky Caterpillar č. 42,5 v dobrom stave
Nove topanky Caterpillar 38
Nove topanky znacky Caterpillar, velkost 38, cierne.