bazár, predaj, inzercia, predám

PREDÁM - pracovny stôl do dielne kovový

Kategória: Vybavenie dielne

Predám pracovne stoly do dielne ,kovove massivne vrch hruby plech rovny, konstrukcia z I-U profilov. Vhodne do dielne na odliatky,pre zvaračov zvaranie, na rôzne vyuzitie. Rozmery su na fotke aj cena.
PREDÁM - pracovny stôl do dielne kovový
Podobné inzeráty
Pracovný stôl
Predám pracovný stôl do dielne Na OBJEDNÁVKU mám masívny pracovný stôl vhodný do dielne, na remeselné práce. Stôl je vlastnej výroby a ponúka spoľahlivú a stabilnú pracovnú plochu. Ideálny pre domácich majstrov, remeselníkov a kutilov. Domáca výroba. Dá sa objednať aj iné rozmery. Rozmery: Dĺžka: 200 cm Šírka: 100 cm Výška: 87 cm Hlavné vlastnosti a špecifikácie: Foršne: 11x5cm Široká a stabilná pracovná plocha ponúka dostatok miesta pre vaše projekty.Praktický úložný priestor a zásuvka pre usporiadanie náradia a nástrojov.Jednoduchá montáž a demontáž. Stôl je vo vynikajúcom stave a starostlivo udržiavaný. Cena: 300 EUR Odvoz: 0,30e/1km (všetko sa počítáva z Brehova) Ak máte záujem o tento pracovný stôl do dielne, neváhajte ma kontaktovať na alebo adam.levi2005@ pracovny stol , pracovny stôl do dielne, pracovný stolik, skladací pracovný stol
Kovový pracovný stôl aj zo zverákom
Masívny kovový pracovný stôl aj zo zverakom do kováčskej, zámočníckej alebo inej dielne... Dĺžka 200cm,šírka 100cm, výška 81cm. Hrúbka kovovej platne 1,5cm.
Pevny kovový pracovný stôl ponk na kolieskach
Predam pevný kovový pracovný stôl na kolieskach. Oceľová konštrukcia potiahnutá plastom, ktorý ju chráni pred hrdzou a umožňuje ľahkú údržbu a cistenie. Kolieska sú priemyselne, otočné, dve aretovatelne, ktorými sa dá stôl zabezpečiť proti pohybu. Rozmery 125x65cm, výška 93cm. Bez poškodení.
Pracovný stôl/ ponk
Predám Drevený pracovný stôl 50€ Kovový pracovný stôl so zverákom 120€
Dielensky stôl, ponk 110cm
Mám na predaj nový, zabalený pracovný stôl do diele alebo garáže. Nemecká značka PROFIWERK. Robustný a stabilný kovový pracovný stôl , 1x uzamykateľné dvierka, 5 zásuviek. 2 kľúče ku zámke. Dĺžka - 110cm Hĺbka - 53cm Pracovná výška 81-85cm Farba - šedá CENA za stôl – 220€ Ideálne osobný odber alebo po dohode možnosť dopravy na Slovensku.
Predam celokovovy stol do dielne
Ponukam na predaj celokovovy pracovny stol / ponk do dielne. Ma nastavitelne nozicky. Rozmery (na fotkach) dlzka 148cm sirka 60cm vyska 86cm Cena orientacna, dohoda mozna.