bazár, predaj, inzercia, predám

Predam prechodnu bundicku, vel.44

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam peknu zelenu prechodnu bundicku , vel.44, malo pouzivana, s peknymi detailami...farba je pekna svieza, nie je vyblednuta-foto skresluje
Sirka: 60cmx2
Dlzka:67cm
/pri dolnom zipse chyba vnutorny cvok...pri noseni to nie je vidiet/.Farba je travova zelena, ako na 1.foto.
Cena:9€+posta
Predam prechodnu bundicku, vel.44
Podobné inzeráty
ZLAVA Predam prechodnu bundicku - vetrovku
Predam prechodnu, tenku bundu, vetrovku,realne je tmavomodrejšia farba, TOP stav. Sirka pod prsiami: 58cmx2, celkova dlzka 75cm. Zapinane pod cvokami je aj na zips. Na chrbte v driekovej casti sa dá regulovat sirka pomocou cvoku...vid foto c.3,4 Cena: 13€+posta /dohoda mozna/
Predám nosenú pánsku prechodnú bundu QUIKSILVER veľkosť L -
Predám pánsku prechodnú nosenú bundu QUIKSILVER veľkosť L. Bunda má veľmi pekne vypracované detaily a modrú sýtu farbu. Bunda je pekne vyteplená, rozmery sú na fotkách. Prechodnú bundu som nosil cca dva roky - nesnie teda znaky bežného opotrebenia. Pošlem aj na dobierku. Na cene sa vieme dohodnúť. Kontakt email alebo mobil. Pôvodná cena bola 119 eur.
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
Predám prechodnú bundu veľ.M
Predám prechodnú bundu veľ.M
Predám tenučkú dámsku bundičku
Predám krásnu tenučkú,šuštiakovú bundičku..raz možno dva krát oblečená a uskladnená,nenosená..je mi maľá.veľ.písaná L,odhodom sedí na M/L.cena 8€plus pošta.pozri ďalšie moje inzeráty.
Ružová prechodná vetrovka, veľ. S
Predám ružovú prechodnú bundičku, veľkosť S, kúpená na internete, ale je mi malá. Pôvodná cena 26, predám za 17 eur.