bazár, predaj, inzercia, predám

Predám prechodnú bundu veľ.M

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám prechodnú bundu veľ.M
Predám prechodnú bundu veľ.M
Podobné inzeráty
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
Predám nosenú pánsku prechodnú bundu QUIKSILVER veľkosť L -
Predám pánsku prechodnú nosenú bundu QUIKSILVER veľkosť L. Bunda má veľmi pekne vypracované detaily a modrú sýtu farbu. Bunda je pekne vyteplená, rozmery sú na fotkách. Prechodnú bundu som nosil cca dva roky - nesnie teda znaky bežného opotrebenia. Pošlem aj na dobierku. Na cene sa vieme dohodnúť. Kontakt email alebo mobil. Pôvodná cena bola 119 eur.
Predám nenosenú-zánovnu prechodnú bundu ZU ELEMENTS veľ. XL
Predám nenosenú - iba raz vyskúšanú prechodnú bundu talianskej značky ZU ELEMENTS veľkosť XL.Štýlovú a veľmi peknú bundu som len vyskúšal a odvtedy mi leží v skrini. Pribral som a necítim sa v nej komfortne. Bunda má veľmi pekne vypracované detaily a je z kvaliného materiálu. Módny kúsok má zaujímavu a premenlivú modrú farbu. Rozmery sú na fotkách. Pošlem aj na dobierku. Na cene sa vieme dohodnúť. Kontakt email alebo mobil. Pôvodná cena bola 99 eur.
Predám dámsku prechodnú bundu značky Cropp veľ.xs
Predám prechodnú dámsku bundu.Ako nová.
Predam prechodnu detsku bundu
Predam prechodnu detsku bundu, farba: hneda Velkost: 80 Znacka: HM
Predám dámsku prechodnú bundu Tchibo
Predám dámsku prechodnú bundu značky Tchibo. Veľkosť 36. Je mi úzka, bola len raz oblečená.